horrible.jpgYezidisch meisje bekeert zich tot de Islam maar de Yezidis slikken dit niet met als gevolg dat het meisje gestenigd wordt door 1000 mannen. Opgelet : daar het niet om keien gaat maar om bakstenen toch even een waarschuwing bij de beelden.

68 reacties op 1000 beesten tegen 1 meisje

Frank
2 mei 2007 09:11

Walgelijk dit, echt al die 1000 mensen moesten ze afmaken !!!!!!!!!

vlozzy
2 mei 2007 09:44

En hoe zou het centrum “gelijke kansen” nu reageren ???

Simplicity
2 mei 2007 09:58

ik heb respect voor elke godsdienst maar dit is gewoon walgelijk, niet normaal dat tussen die 1000 “mannen” geen enkele met een gezond verstand zit. In welke tijd leven we eigenlijk???

H3O
2 mei 2007 10:27

aah, dit is ziek

WJ
2 mei 2007 10:52

da is hier nie meer normaal !!en die gasten zijn zeker nie normaal ,hun godsdienst ……men kloten .
Beesten zijn het ……

2 mei 2007 10:53

GODSDIENST me reet, vieze vuile kankerlijers zij moeten dood gaan die vuile moslims. moet je zien zogenaamd is de man de baas me reet, instelling van een mongool. vuile hoeren kinderen, de man mag alles he, plak een bom aan je en sterf in de naam van allah

2 mei 2007 10:57

Een grote betonnen baksteen !!!!! op je kop vuile kanker mensen die ze zijn…… dit moet zker op nieuws komen hele film, die mensen de doodstraf geven, de strop of kogel door je kop.

2 mei 2007 11:05

waaaat mafia is gek, jullie moeten dit door sturen naar andere shit man moet je zien, in de naam van allah zker….. mensen die hier wat op mij iets tegen hebben, zijn zieke gasten die een stijfe krijgen wnneer ze deze shit zien !!!!!!

vlozzy
2 mei 2007 11:17

Heidendom is lachwekkende waanzin.
Een protestantse gemeenschap laat kinderen doodgaan zonder dokter.
Moge Jahwehs wil geschieden, alleluja.
Libanese Christenen slaan anderen de hersens in,
en belgische dito stemmen voor moord op levende mensenvrucht.
Dood aan de vijand roepen feldgraue jongens,
en kerkleiders zegenen de wapens.
Gott mit Uns.
Islamieten hakken handen af, stenigen vrouwen,
jagen Allahlasterende schrijvers.
Inch Allah.
Joden verminken jongens ongevraagd,
slachten onverdoofde dieren voor de leut van Abraham.
Mazzeltof en sjalom.
Sekteleiders verkrachten al biddend,
jagen heilige kogels in hun volgelingen.
Het einde van de wereld is toch nabij.
Praise the Lord.

In Stonehenge staan druïden tot sterren te zingen
tussen puinen van eeuwige tempels.

pol
2 mei 2007 11:27

Helaas een pijnlijke bevestiging dat er nog steeds “beschavingen” zijn die zo’n 300 jaar achter lopen. Want dit deed men hier in Nederland ook. Maar dan wel een paar eeuwen terug.
Gewoon een kwestie van door evolueren en geduld hebben…

Syme
2 mei 2007 11:46

wat een zieke wereld leven we toch in, bah

olvp
2 mei 2007 12:05

Nog maar eens een bewijs dat de islam enz achterlijke godsdiensten zijn !!! Jammer genoeg halen zo’n beelden het nieuws niet. Dan zouden de mensen begrijpen, waarom we moeten ingrijpen tegen dat soort beesten.

Piet
2 mei 2007 12:46

Dit is fucking niet normaal.
Als die meisje tegen islam bekeert is god,,dan moeten ze die meisje uit de stad gooien,,,maar dit. Neej.
Nergens in de Koran staat dat als iemand tegen islam bekeert dat er zoiets moet gebeuren. Als diegene zoiets doet,,zal die branden in de hell!!

jef
2 mei 2007 12:58

Bekeert tot de islam….Niet tegen de islam

me
2 mei 2007 13:09

Stil allemaal, straks zijn wij nog de racisten …

Rufia
2 mei 2007 13:15

pffff dan maar een racist… wat een kanker volk..
heel dat kut gebied daar moet gewoon een nuke op gegooit worden… in een keer van het gezeik af..
sterven er wel wat onschuldige mensen, maarje die gaan nu ook dood…

en btw: waarom moet deze zieke zooi op mafia? dit soort troep zit ik niet op te wachten.. misschien de anderen, maar ik niet. word mijn haat tegen zulke mensen alleen maar groter van…

Turambar
2 mei 2007 13:17

Jullie zijn dom…leeeeees de fucking tekst, ja idd wat is de islam dom hey wait a minute…het is niet de islam…well I’ll be damned ey?
Domme kankerkoppen dat JULLIE zijn!!!
JUllie zien de woorden…Islam en gestenigd en verder lezen zal niet nodig zijn he?

atheïst
2 mei 2007 13:19

We zijn weer niet allemaal mee. We bekijken het filmpje en scannen effe snel de tekst, we zien het woorden Islam staan en dan gaan we zelf commentaar geven. Die kerels die stenen gooien zijn geen islamieten dus hou maar effe op met het zeiken over de islam. Het is juist omdat het meisje islamiet geworden is dat ze gestenigd is. LEES dan de f**king tekst!!!

Rufia
2 mei 2007 13:22

gaat mij ook helemaal niet over de islam, gaat mij over “die” mannen/mensen die dat soort shit doen, dat is kut volk.

me
2 mei 2007 13:27

Ziede wel, wij zijn de racisten …

belg
2 mei 2007 15:15

Moslims zijn toch brave mensen, nie?

Wacht maar tot ze da ook hier (België) beginnen doen!

Moegli
2 mei 2007 16:01

Zo tezien zijn hier nietveel mensen die kunnen lezen, de vrouw die gestenigd word is een moslim, degene die de stene gooien zijn geen moslims, waarschijnelijk christinen.

Maar dees is belachelijk, al die mannen opzoeken en ook stenigen

marc
2 mei 2007 16:47

inderdaad, jullie trekken verkeerde conclusies. De meesten onder jullie zitten te schijten op de islam ter wijl Jizidi’s zijn die het meisje steningen. Hieronder vindt U een copy/paste van wikipedia wat de Jezidi’s juist zijn, een soort heidenen als ik het goed heb:

Yezidi (Koerdisch: Êzidîtî of Êzidî)

Aanhang van een Midden-Oosters geloof met oude gebruiken. Yezidi is een vertakking van het yezdanisme (afgeleid van het Koerdische woord yezdân dat ‘god’ of ‘engel’ betekent). De andere vertakkingen van het yezdanisme zijn het alevisme en het yarsanisme. Contact tussen de drie vertakkingen is schaars.
Jezidi’s (ook yezidi of yazidi genoemd) zijn aanhangers van een syncretische geloofsovertuiging waarin men christelijke, islamitische (sjiitische), zoroastrische, manicheïstische, mithraïstische en heidense elementen terugvindt.

Algemeen

De yezidi’s (of jezidi’s) zijn oorspronkelijk Koerdisch. De meeste yezidi’s wonen in de buurt van Mosoel (Irak) en een minderheid in Syrië, Rusland, Turkije, Iran, Georgië en Armenië. Het yezidigeloof heeft ca. 500.000 aanhangers.

Voertaal

De voertaal van de yezidi’s is Koerdisch, meestal het Kurmancidialect dat vooral in Noord-Koerdistan wordt gesproken.

Pelgrimage

Lalish, een stadje ten noorden van Mosoel en de heilige plek voor de yezidi’s, is het centrum van de zesdaagse pelgrimage van de yezidi’s. In Lalish bevindt zich het graf van Sheikh Adi, de stichter van het yezidisme.

Bidden

De yezidi’s bidden vijf keer per dag: Nivêja berîspêdê (’s morgens vroeg), Nivêja rojhilatinê (zonsopgang), Nivêja nîvro (’s middags), Nivêja êvarî (’s avonds), Nivêja rojavabûnê (zonsondergang); net zoals de moslims, maar de yezidi’s bidden in het Koerdisch, terwijl de islamitische Koerden in het Arabisch bidden.

Het gebed van de yezidi’s gebeurt in de richting van de zon, maar tijdens Nivêja nîvro (middag) moeten ze richting Lalish bidden.

Feest

Het yezidinieuwjaar valt in de lente. Tijdens dit feest gebruiken ze de instrumenten dehol (trommel) en zurna (houten fluit).

Tijdens de pelgrimage vieren de yezidi’s Tawusgeran & Cejna (feest) Cemaiya.

Maw, jullie zijn verkeerd deze steniging aan de islam te weiten. Die laten overspeligen ophangen aan een bouwkraan.

2 mei 2007 17:15

walgelijk

Paul
2 mei 2007 17:16

aan de comments te zien ga ik dit filmpje absoluut niet kijken! waarom zet je er niks leuks op? of wat goeie porno! dit zijn toch beelden die je niet voor je lol kijkt? of ben ik de enige die zo denkt

gekkevis
2 mei 2007 17:24

idd dit bezie ik niet, net zoals het filmpje van die tsjetsjeen die die rus zen kop er af snijd met een dolk, of was het de rus die de tsjetsjeen in stukjes sneed ik weet het niet, de beelden verdwijnen in iedergeval nooit meer uit mijn geheugen

Atheist
2 mei 2007 17:32

De steniging van de tiener heeft met name in het Midden-Oosten veel losgemaakt, zo blijkt nu. In Mosul, de stad waar de moordpartij plaats vond, zijn er vlak na de steniging 36 Yezidi-mannen geëxecuteerd als vergelding. In Bagdad is een bus opgeblazen met daarin voornamelijk Yezidische en Christelijke mensen. Prins Thahzin Said Ali, de leider van zo’n 1 miljoen Yezidi, heeft zich uitgesproken tegen de moord op het meisje, en eerder deze week hebben diverse vrouwenrechtenorganisaties een demonstratie gevoerd bij het Koerdische parlement in Hawler. Volgens vice-parlementsvoorzitter Kemal Kerkuki zijn er al diverse verdachten opgepakt in verband met de steniging.

DIT IS WAT ERNA GEBEURDE! MOSLIMS ZIJN BEESTEN!

azrerty
2 mei 2007 18:05

den bush mocht op die 1000 man voor mijn part één grote vette bom smijten. Als t’knopke hier stond, ik had erop gedrukt!

Mehmet
2 mei 2007 18:22

AANDACHT AANDACHT !!!!

BELANGRIJKE INFORMATIE

beste bezoekers

De beelden die hier te zien zijn, zijn van Koerden (uit Iraq) het heeft niets te maken met godsdienst het is een cultuur die voor de tijd van Jezus komt.

Gelieve dit soort onmenselijke beschavingen niet te mengen met Islamieten.

Allen bedankt voor uw begrip

olvp
2 mei 2007 19:16

Oké het zijn geen moslims, maar das allemaal hetzelfde in turkije, marokko, iran en irak enz is men 300 jaar achter en heeft het geloof meer macht dan politiek. Het word dringend tijd voor een grote kuis in die landen. In de Islam worden ook veel dingen gedaan die niet in de koran staan, maar imam’s enz maken misbruik daarvan. Voor mijn part smijten ze daar heel de boel plat. En dan vraagt men zich af waarom extreem rechts toeneemt overal ter wereld.

lopy
2 mei 2007 19:42

Ze moesten ze allemaal levenslang geselen die 1000 idioten

Moegli
2 mei 2007 19:48

De steniging van de tiener heeft met name in het Midden-Oosten veel losgemaakt, zo blijkt nu. In Mosul, de stad waar de moordpartij plaats vond, zijn er vlak Atheist:na de steniging 36 Yezidi-mannen geëxecuteerd als vergelding. In Bagdad is een bus opgeblazen met daarin voornamelijk Yezidische en Christelijke mensen. Prins Thahzin Said Ali, de leider van zo’n 1 miljoen Yezidi, heeft zich uitgesproken tegen de moord op het meisje, en eerder deze week hebben diverse vrouwenrechtenorganisaties een demonstratie gevoerd bij het Koerdische parlement in Hawler. Volgens vice-parlementsvoorzitter Kemal Kerkuki zijn er al diverse verdachten opgepakt in verband met de steniging

Raar dat daar niks op het nieuws van kwam :s

bruineapen
2 mei 2007 19:50

Vuile makakken, dit heeft mij weeral doen overtuigen om op Vlaams Belang te stemmen. Islamieten of stalagtieten, het interesseert me geen moer. Het zijn toch maar weer die bruine apen. Als jullie zogezegde islamieten er ook tegen zijn, gooit die vuiligheid dan buiten.

2 mei 2007 20:31

Je MOER, onnozele kloot, het zijn GEEN moslims.

Moegli
2 mei 2007 20:43

@bruineapen: waarom zijn van die hitleraanbidders altijd grote gelovers?

Simplicity
2 mei 2007 21:14

@ al de mensen die zeggen: wat moet dit op MAFIABLOG:
Ik volg de actualiteit goed op en dit is nergens vermeld in het ‘normale’ nieuws circuit, dus een beetje actualitet op het blog is niet erg. En het laat ons ook beseffen hoe goed wij het hier hebben laat ons daar ook eens bij stil staan!!!!

@ alle “racisten”: denk eerst eens goed na voordat je een reactie geeft, de hele boel plat bombarderen??? wat maakt ons op dat moment beter als die 1000 man??? dan zijn we zelfs erger want dan zouden we met miljoenen mensen akkoord gaan met de afslachting van mensen.
Een tip voor deze mensen: zet je principes even opzij en probeer eens een dialoog met de geviceerde mensen aan te gaan.
Ik veroordeel deze steeniging heel erg maar helaas geeft dit weer stof aan mensen om de buitenlanders nog ‘zwarter’ te maken. Ik herinner jullie aan de moord op Joe Van Holsbeek, ik heb zeer veel respect voor de ouders die oproepen om niet iedereen over een kam te scheren. Hou dit goed in je achterhoofd als je nog eens reacties geeft

spook
2 mei 2007 21:24

yedizi of islamieten t blijven dezelfde debielen !!!Wat heeft dit in alah’s naam met godsdienst te maken1staat dit in de koran geschreven dat de mans zelf in de naam van Allah mag bepalen wie er gastraft en gedood moet worden???!Bende rand debielen zijn het niet meer en niet minder achterlijke uilskiuikens!!!!!

moegharba
2 mei 2007 21:58

@ memhet
het zijn wel geen islamieten deze keer maar ze zouden het evengoed doen als de situatie omgekeerd was, islamieten zijn evengoed onmenselijk,de hele cultuur/godsdienst is hypocriet en niem die dit kan ontkenne….

cynist
2 mei 2007 23:02

ik lees dat de familie voor de hinderlaag zorgde
erg dit doe je een familielid toch niet aan
zieke mensen zijn het
geef mij dan maar de consumptiemaatschappij die wij zijn

cynist
2 mei 2007 23:05

is een gsm geen westers ding? ze hebben er allemaal ene?? dit keurt allah wel goed of wat?

Knijn
3 mei 2007 04:36

ik zal me deze keer rustig houden, maar misschien als dit uit gezonden zou worden op een groot tv kanaal , dat mensen misschien gaan begrijpen waarom er steeds meer mensen extreem rechts gaan…. het loopt nu wel een beetje uit de hand daar in het midden oosten of het nou moslims zijn of yedizi, ze doen allemaal precies hetzelfde…. doe mij maar geert wilders, ik hoef zulke mensen niet in mn land!!!!!!

vlozzy
3 mei 2007 08:19

Ik denk niet dat je hier een vlaams belanger of fan van Geert Wilders hoeft te zijn om te beseffen dat dit niet kan.
dit filmpje tart alle verbeelding die je maar kan bedenken.
En of het nu islam , moslim christelijk of wat dan ook mogen zijn
gewoon ……. dit kan niet !!!!!!!

D
3 mei 2007 08:44

Ik was wel blij te zien dat ze haar geen blauwe plekken sloegen(=gesproken woord van een Imam)maar gewoon tot bloedends toe langzaam het licht uitschopte voordat ze de genadeslag kreeg. Maar een kogel was humaner geweest. Stelletje holbewoners zijn het… en dat in naam van God… God die ons het nietige leven gunt die wij elkaar afhandig maken… Wij… WIe zijn wij en zijn zij beter dan God dit leven weer te nemen… De natuur is hard maar zelf de mens verlaagt zich onder de natuurwetten. (broeikasgas, moorden, roven, etc etc etc…)
It wasn’t me…

yo
3 mei 2007 09:37

Jullie begrijpen er echt niks van,stelletje hersenloze gasten….dit heeft helemaal niks te maken met de islam,het zijn toch Yezidi’s ,geen islamieten die dit hebben gedaan,en voordat je een geloof beoordeelt,moet je er goed onderzoek naar doen…nog een bewijs dat veel mensen een iq van een hond hebben

3 mei 2007 11:06

JONGE, ALLEMAAL BEKKE DICHT HOUDEN, WANT DIT LOS TOCH GEEN FUCK OP, shitt,,

Kaboeter In de brun
3 mei 2007 16:19

mo vint toch ik giengn uur eest in uur brun gepakt en sule

3 mei 2007 16:38

moslim, christen, jood, atheïst, …
zoiets doe je gewoon niet, en zeker niet in de naam van God. punt andere lijn

Suicidal
3 mei 2007 17:39

En denk maar niet dat zoiets niet hier gebeurd.
Een vriendin van mij is albanese en leeft ondergedoken voor haar eigen familie omdat die gasten de gewoonte hebben om elke avond er eens goed op te kloppen.

Dit is natuurlijk nog een gradatie zwaarder en ze mogen van mij part op het middenoosten een bom gooien, alles omploegen ginder en terug gras zaaien.

Moegli
3 mei 2007 18:11

@Dunno: Wat heeft dit in alah’s naam met godsdienst te maken1staat dit in de koran geschreven dat de mans zelf in de naam van Allah mag bepalen wie er gastraft en gedood moet worden???!Bende rand debielen zijn het niet meer en niet minder achterlijke uilskiuikens!!!!!

Dat heeft allemaal niks met de islam te maken, eigelijk wat je allemaal ziet in Irak en alles dat vanal die dinges verplicht zijn zoals hoofddoeken en alles zijn helemaal niet verplicht. Da zijn gewoon weer mensen die er misbruik van maken.
En wat gebeurde er hier vroeger? Honderdduizenden onschuldige mensen afmaken voor hun geloof is al geschiedenis geworden en niet meer belangerijk?
En wat is dan de humane oplossing voor dit? Duizend kogels door haar kop? Of haar 1000 keer verkrachten zoals hier altijd gebeurt? of …

cynist
3 mei 2007 23:37

ah hier zitten die brulkikkers *lol*

M-sti
4 mei 2007 10:21

Jongens, volgens mij weten jullie niet eens wat een echte moslim is.. | Want die koerden zijn de gfrootste vijanden van de moslims. Er zijn ook goede koerden maar die 1000 beesten cker niet. Die koerden zeggen dat ze echte moslims zijn maar dat zijn ze zeker niet.

Een moslim mag niemand slaan of doodmaken enz.
Google maar over profeet mohammed hij deed alles voor zijn vrouw hij liet zelfs niet eens een glaasje water halen hij deed alles zelf en zorgde erg goed voor vrouw. Er is ook wel een spreekwoord: ” De hemel licht onder de voeten van elke moeder/vrouw”

Ik bwen bereid om elke vraag te beantwoorden

M-sti
4 mei 2007 10:24

Knijn: je moet niet te veel praten want een moslim mag zulke dingen niet doen, en an kom jij zeggen dat moslims het ook doen en nogmaals: EEN MOSLIM MAG ZULKE DINGEN NIET DOEN!

4 mei 2007 19:53

M-sti:
ik woon in een stad met veel moslims en dus ken ik uiteraard superveel moslims. wat me wel opvalt is dat ELKE man zijn vrouw slaat en na de trouw behandelen de mannen hun vrouw als ‘vuil’.
jouw uitspraak klopt dus niet
en je moet niet proberen vertellen dat het niet zo is, ik denk dat ik meer moslimvrouwen ken dan jijzelf (of misschien ken je er wel meer dan mij, maar durven ze gewoon niets zeggen).

Moegli
4 mei 2007 21:41

@Angel: Ik woon in een stad met veel moslim en dus ken ik uiteraard “super”veel moslims en wat me opvalt is dat weinig mannen hun vrouw slagen en na de trouw behandeld worden als vuil. Er zullen er wel zijn maar niet zoveel, dat is overal zo.
En hoe kunt gij da dan weten? stapt gij overal binnen en gaat ge ff zien ofdat die vent zijn vrouw slaagt? da kunt ge gewoon ni wete

André
5 mei 2007 09:34

Afschieten die hakbars met hun soep jurken. Wat leven die gasten toch in de middel eeuwen en dan nog roepen dat wij respect voor ze moeten hebben. BEETJE VREEMD !!!

Moegli
5 mei 2007 10:13

sommige mensen moeten eens beter nadenken. Zoals André
Zoals jij zegt leven ze in de middeleeuwen, maar als je zou nadenken, hoe was het katholieke geloof in de middeleeuwen. En hoe komen we weer op zo’n Islam discussie? Het gaat hier zelfs niet over moslims

6 mei 2007 12:52

Moegli:
jouw tegenuitspraken zijn waardeloos en zijn dus de moeite niet om terug op te reageren; weet waarover je praat vooraleer je iets zegt; dank u

en wat meer nieuws over dit onderwerp:

7 april 2007 vond een lynchpartij plaats van een 17 jarig Jezidisch meisje, genaamd Du’a Khalil Aswad. Ze werd verliefd op een Islamitische jongen en wilde met hem trouwen. Speciaal voor dat doel bekeerde ze zich tot de Islam. En dat was tegen het zere been van de Jezidi-mannen. Verliefd worden als halsmisdaad. Hoewel Moslims nog voor een schuilplaats zorgden, liep het meisje in een hinderlaag. Het meisje wordt doodgetrapt, terwijl de “hoer” scanderende massa haar filmt met hun mobieltje. De Koerdische Regionale Regering veroordeelde de gebeurtenissen uiteindelijk. Als vergelding zijn inmiddels 20 Yezidimannen vermoord.

6 mei 2007 12:53

Yezidisch?
aub:

Jezidi’s (ook yezidi of yazidi genoemd) zijn aanhangers van een syncretische geloofsovertuiging waarin men christelijke, islamitische (sjiitische), zoroastrische, manicheïstische, mithraïstische en heidense elementen terugvindt.

hagartje
17 mei 2007 11:21

ej die gozer waar van de naam je moeder is
het zijn geen moslim het zijn sieten en dat zijn de grootste hufters op aarden en jonge ik ben een moslim en het meisje is moslima geworden en is drm ook dood gemaakt en als jij dappere pratejse hebt over mijn gelooof kom het maar is voor me neus zeggen sukkel

hagartje
17 mei 2007 11:24

jullie zin zo dom man HET ZIJN GEEN MOSLIMSSSS
maak me niet deprsieff

gera
27 mei 2007 22:05

dit is egt niet normaaal meer het is al kut dit was nergens voor over en eigenlijk hebben haar eigen ouders daar aan meegewerkt die lieten haar naar huis komen en ze deden net of ze het haar vergevden hun eigen vlees en bloed volgens mij zitten hun hoofddoeken enzo te strak stelletjes homo’s!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stenig jezelf

Bert
3 juni 2007 08:21

Dit is gewoon walgelijk.
Maar je zult zien als 1 van deze 1000 naar hier komt om asiel aan te vragen wordt het nog gegeven ook.

Wordt het niet eens tijd om de moslims terug te geven aan hun eigen land,omdat wij niet willen leven met deze monsters.

U zult nu zeggen : zo zijn ze toch niet allemaal,dat is zo maar als ze de kans zouden krijgen en hebben dan gebeurt het hier ook omdat de vrouw hier ook niks heeft te zeggen.
Kinderen worden nog steeds uitgehuwelijkt en als je verandert van geloof wordt je ook vermoord door de oudste zoon.

Dus zoveel anders dan daar doen ze dus ook niet.

19 oktober 2007 02:33

Sorry

koerd
11 maart 2008 22:30

fuck yedizi koerden die aan hangers van pkk teroristen zijn wij moslim koerden houden van turkije

Mustavla
23 januari 2009 10:02

Beste Mensen,

Mensen dat meisje heeft zich bekeert tot het Islaam, dus de rest zijn Geen Moslims ter verduidelijking van de situatie! Dus willen de mensen er op letten wat zij zeggen over iets waar ze de feiten niet van kennen! Hier een link waar jullie informatie kunnen vinden over de volks relegie!

Vriendelijke groeten,

Markting & Public Relations

Mustavla
23 januari 2009 10:05
Imran
16 juli 2009 23:52

“Yezidisch meisje bekeert zich tot de Islam maar de Yezidis slikken dit niet met als gevolg dat het meisje gestenigd wordt…” zij is bekeerd tot Islam, dus de mensen die haar stenigden zijn geen Moslims! Eerst lezen dan reageren!

belg 2
2 april 2010 15:10

brave mensen he da vuil moslimkrapuul!
binnen paar jaar is het hier ook zo beste mensen, in de zomer een vlaamse vrouw t naar het idee van dat gezwel en te korte rok aan, zullen ze zo vernederen!
met wat zijn we hier in godsnaam bezig!!!

wie komt daar eens tegenop?
he moslims? of vinden jullie dat ok??
tsss

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP