Bejaarden in cel, gedetineerden naar rusthuis

Laten we bejaarden in de gevangenis zetten en criminelen in een verpleeghuis. Op deze manier hebben de bejaarden toegang tot douches, hobby’s, en wandelingetjes. Ze krijgen dan ongelimiteerd gratis medicijnen, medische – en tandheelkundige behandelingen, rolstoelen enz. Bovendien krijgen ze geld in plaats van te moeten betalen.

Ze worden via videocamera’s in de gaten gehouden dus ze kunnen direct geholpen worden als ze vallen of hulp nodig hebben. Hun beddengoed wordt twee maal per week gewassen en al hun kleding wordt gewassen en gestreken naar hen terug gebracht. Een bewaker checkt elke 20 minuten hoe het met ze gaat en brengt maaltijden en hapjes naar hun cel. Ze kunnen familiebezoek ontvangen in een vertrek dat speciaal hiervoor ontworpen is.

Ze hebben toegang tot een bibliotheek, sportzaal, ‘n geestelijke raadgever, het zwembad en mogen een opleiding volgen. Eenvoudige kleding, schoenen, slippers en hulp zijn gratis voorhanden. Privékamers voor allen met een tuin waar oefeningen gedaan kunnen worden. Elke bejaarde heeft de beschikking over een computer, TV, radio en dagelijkse telefoongesprekken.

Er word een bestuur met managers aangesteld om klachten in behandeling te nemen. De bewakers moeten zich aan een strenge code houden hoe de bejaarden te behandelen.

Aan de andere kant…

krijgen de criminelen koud eten, worden alleen gelaten zonder dat er naar ze omgekeken wordt. De lichten gaan om negen uur ’s avonds uit en douchen kan eenmaal per week. Ze wonen in een kleine kamer, betalen 1500 euro per maand en hebben geen enkele hoop er ooit nog uit te komen.

001
krimineel.com

002
krimineel.com

003
krimineel.com

Trefwoorden: , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP