Volgens het ABVV kan de chef-kok van het Kortrijkse restaurant Dell’Anno in ‘Mijn Restaurant’ een celstaf krijgen door de manier hij zijn kelner de bons gaf.

Trefwoorden: ,

24 reacties op Claudio van “Mijn Restaurant” moet naar de cel

W
9 april 2009 08:38

Claudio is een klein gefrustreerd gatneukertje.

jens
9 april 2009 10:51

En dan zou ie verbaasd zijn als ie een djoef zou vangen zeker? Heeft precies nog veel te leren die claudio

Wat een kalf!

Gibson
9 april 2009 11:05

Ik had die lege rugzak over die mottige smoel getrokken en is goed op geklopt , kleine gatneuker met zo’n groot bakkes .

friskobanan
9 april 2009 13:46

excuseer, die benjamin is de groten eikel ja. eerst de grote jan uithangen en al, en dan blijkt da em ni eens nen irish coffee kan maken…. WTF?
en als ge ziet in filmke, ochotte zo erg is da toch allemaal ni, in keukens wordt er erger gevloekt dan da ze. der wordt van alles spel gemaakt en uit de context gehaald. typische reactie van die bende sossen.
claudio is ne goeie en zijn vriendin is een hete!

anuz
9 april 2009 16:00

Claudio staat tenminste vast in zijn schoenen en beseft wat ervan afhangt. Toprestaurant moete leiden met topwerknemers of zo goed als. Als da blijkt dat er ene nie meekan, dien moet dan gewoon buiten. En idd, hetgene dat we te zien krijgen zijn gewoon de ergeste uitvliegers. Gaelle en Claudio moeten da spel gewoonweg winnen … alleen al als ge da vergelijkt met die andere deelnemers.

Claudio is enigsten die deftig kan koken en Gaelle is meeste gegroeid in da programma. Die broer en zus van Diest dachtik, man man man wa is me dat … die denken da alles op hun poten valt terwijl dat kot gewoon een brasserie of schoolrefter voorstelt

De visser
9 april 2009 16:23

Claudio kopieert zijn vader die een even grote arrogante opgeblazen bruulkikker eerste klasse is.

W
9 april 2009 16:40

Zijn bakkes zal groter zijn dan pietje.

lullo
9 april 2009 19:00

Die Gaelle is gewoon een lekker wijf, waar zijn de blootfoto’s daarvan ?

stimpie
9 april 2009 19:51

claudio -1

ikke
9 april 2009 21:09

klein mannetje dat z’n kleinte probeert te corrigeren met een gemeen groot ‘bakkes’…
schreeuwen ze in een keuken? ja, maar moet het? en wat heeft hij bewezen? dat hij een lotje gewonnen heeft en alles gekregen heeft van VTM?
zonder z’n madam, hoe kreeg hij dat voor elkaar?, staat hij nergens…

meta
9 april 2009 21:24

Mja hij heeft het recht niet om iemands rugzak te controleren … Mooie payback van de uitgescholdene :). Hilarisch eigenlijk, ik zou wel teruggescholden hebben moest ik toch ontslagen worden … Tkleine kemphaantje eens op zijn plaats zetten, hij zweeft er iets te veel boven …

dannyboy
10 april 2009 09:50

@meta : Bij een ontslag met dringende reden heeft de werkgever zelfs het recht om je te fouilleren.
En wat die Claudio betreft : 100% gelijk als die andere op geen kloten zijn job kent. Waarom denk je dat die niets terug zegt of doet ? Omdat hij weet dat Claudio gelijk heeft. Daarom !

bompa
10 april 2009 10:18

@dannyboy men heeft het recht niet om u te fouilleren. Dat recht heeft alleen de politie als ze daar een reden voor hebben. Bewakingsagenten mogen dat ook mits toestemming van binnenlandse zaken en de opleiding persoonscontrole gevolgd hebben. Diene claudio zou nen schone vinger gekregen hebben van mij als hij zegt dat hij mijn rugzak gaat controleren. Zelf bewakingsagenten moeten het vragen waarom zou diene stomme west-vlaming dat niet moeten doen

dannyboy
10 april 2009 10:30

@bompa: Antwerpenaar zeker ? Er bestaan geen domme West-Vlamingen.

friskobanan
10 april 2009 10:56

de meeste reacties hier tonen gewoon dat de meeste geen kaas gegeten hebben van een serieus restaurant houden (no pun intended).
remember vorig jaar da peter goossens het gerecht van den pieter gwn weer uitgespuwd heeft?? voor ne chef is da een veel ergere belediging dan ne keer uitgescholden worden ze (als ge uw vak serieus neemt tenminste).
en trouwens als ge kijkt naar het program en ni alleen naar dees filmke, ziede da de claudio voor zn ander personeel wel sympathiek is… als ge uw werk maar doet. diejen benjamin zag er van int begin gwn nen dikken eikel uit

meta
10 april 2009 14:31

@friskobanan: Dus een restaurant is een psychologisch decadentiefestijn of wat? Kwaad zijn op iets dat verkeerd was is iets anders als ene de grond in bomen voor uw eigen frustraties weg te smijten. Voor de rest go fuck yourself, mensenkennis zit niet in uw verzopen brein blijkbaar …

dannyboy
10 april 2009 15:11

@friskobanan: ge hebt 100% gelijk
@meta: neuk zelf wat met uzelf

friskobanan
10 april 2009 20:40

@meta: een restaurant is een plek waar ALLES perfect moet zijn (tenminste: een restaurant die tracht niveau te halen), iets wa sergio herman gisteren perfect heeft aangetoond… hij had echt letterlijk op alles commentaar… en zo hoort het. als ge de status wilt bereiken die hij of peter goossens heeft moet ge hard zijn. ene die dan ni kan meedraaien, kost u enkel tijd en geld, en op termijn een ster.
wa betreft mensenkennis slaat ge overigens naar mijn mening den bal nogal hard mis wat de claudio betreft (“hemphaantje”, “hij zweeft nogal”). gij interpreteert da zo, ik interpreteer da als: hij wilt het beste uit zijn restaurant halen. de manier waarop is miss ni de beste manier, maar soms moet da nu eenmaal.
daarenboven: tfeit da ge zegt da ge zou terugschelden moeste zelf ontslagen worden, geeft uw werkgever nog eens de mogelijkheid om u geen ontslagvergoeding en al verschuldigd te zijn wegens onaangepast gedrag. liever wa minder mensenkennis dan minder verstand eh

Jens
12 april 2009 09:37

Da ga hier toch nie over dat da ne klootzak is ja dan nee, hij doe gewoon dinges die nie mogen (zoals in zijne rugzak kijken). En dieie zever van da ge iemand moogt fouilleren klopt ook nie … , ge moet geen dingen verkondigen waar ge niks van afweet he.

Gibson
12 april 2009 10:33

Ge moet die nagelbijter eens tegoei bekijken …. en dan lekker eten opdienen smakelijk !!
De vieze dwerg !

meta
13 april 2009 00:39

@dannyboy en friskobanan: lachwekkende reacties mannen, ik werk al 10 jaar in de horica dus ik weet wel hoe het er aan toe gaat in die sector … Diene Claudio werd meteen ontslagen bij een deftig restaurant … Zijn gedrag is echt onaanvaardbaar … Vergeet jullie ego nu eens … Al die cheffen zijn gewoon slecht en daarmee basta …
Klote programma en als je denkt dat zo een deftig restaurant gerund wordt, vergeet het … Amateurisme ten top …
En nog eens: LACHWEKKEND

bompa
13 april 2009 19:33

@dannyboy: Gentenaar. Mijn schoonfamilie zijn west vlamingen dus ik weet waar ik over spreek.

diene Claudio weet dat hij fout bezig is want hij zegt al direct maar geen syndicaat hé

Claudia
14 april 2009 20:59

Is dat het??Je noemt dat erg? dat is helemaal niet erg! Hij zei niets dat niet waar was en oké het was niet tactvol maar als Claudio hiervoor in de gevangenis moet dan moet mijn ex baas van in de Maenhout( nu Spar) heel zijn leven wegrotten achter bajes want wat die zei tegen mij en een collega van me dat is pas érg!!!!

powerlady
6 mei 2009 15:10

ze zin gewone de beste wat dat er ook gebeurt
claudio ne gaelle zijn een fantastisch koppel ze
gaan en ze moeten gewonen winnne
nwlyclaudio en gaelle

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP