10008570.jpgIs Cloverfield echt zo de moeite als de hype rond de film. Op Rotten Tomatoes vind je de eerste reviews terug.

10 reacties op Cloverfield : De eerste Reviews

...
20 januari 2008 14:48

Bieme : Rulez eerst lezen voor je reageert.

...
20 januari 2008 16:35

lees ze zelf maar eens, er staat niets in over verbeteren van de poster :p (uitschelden is iets anders he, of zijn we zo snel op de tenen getrapt?)

...
20 januari 2008 16:38

ps: na t lezen van de rulez kan je mss ook best ‘gebant’ naar ‘geband’ veranderen :p

...
20 januari 2008 16:39

ps2: en ‘verwijdert’ naar ‘verwijderd’

bezoekster1
20 januari 2008 16:46

Hey,

Wou gewoon even opmerken dat de eerste zin in in deze review grammaticaal incorrect is.
“Is Cloverfield echt zo de moeite als de hype rond de film.”
–> Er mist sowieso al een vraagteken.
–> Maar zelfs als dat er staat, klopt de zin niet. Als je namelijk zou antwoorden op de vraag, zou je hebben:
“Ja, ik vind Cloverfield echt zo de moeite als de hype.”
En zeg nu zelf, dat raakt kant noch wal …

En de flagrante grammaticale fouten wat betreft de werkwoorden had ik ook al opgemerkt, “…”.
Dus meneer of mevrouw de admin: misschien is het de moeite dit toch een beetje aan te passen

Aggy
20 januari 2008 16:58

mss moet je wel gewoon reageren op de post zelf. Als je het zoveel beter kan, doe het dan zelf ofzo :p

Er stonden hier een eindje geleden af en toe berichten over het feit dat ze mensen nodig hadden die wouden Blogger worden op MB ( alé haal nu maar al de grammaticale fouten uit mijn bericht enzo :p )

bezoekster1
20 januari 2008 17:07

Ik reageerde ook op de post zelf.
En ik kan het inderdaad zoveel beter.
En ik doe dat ook zelf.
Maar ik doe dat liever bij hetgeen mij interesseert.

Met vriendelijke groeten,

bezoekster1

Mr.Kramer
21 januari 2008 19:10

misschien ff ONtopic blijven mensen?

hele film kan je hier zien : http://quicksilverscreen.com/watch?video=23078

Mr.Kramer
21 januari 2008 19:11

ps. wel de cam versie natuurlijk;)

M
22 januari 2008 06:25

Kramer zit op qss? taktic hier

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP