t3-ps3-slim-4_w300w.jpgVolgens een bijzonder goed ingelichte insider, schijnt het dat de The Big S (Sony) een helemaal nieuwe PlayStation 3 aan het voorbereiden is. De nieuwe re-incarnatie is een slankere en lichtere versie met vermoedelijk dezelfde motoriek onder de motorkap.

6 reacties op De nieuwe Playstation 3

2 februari 2008 12:50

Playstation sucks!
wrm kunnen die da nie gewoon van de eerste keer wa kleiner maken?
altijd hetzelfde met die shit
eerst wa geld laten binnenstromen(wat dus nie echt gelukt is met de ps3)!
en dan ff een nieuwere kleinere versie maken
echt dikke kak is da
geef mij maar voor de prijs van zo 1 ps3 een wii en een xbox

battousai
2 februari 2008 12:53

alsof nintendo net hetzelfde niet doet: Met de ds lite bvb…., en met al hun game boy advances jonges toch. Microsoft trouwens ook, ze veranderen ook pas later bepaalde delen aan de voeding van de xbox om hem stiller te maken. Neem ik hun dat kwalijk ? neen, ik heb persoonlijk liever mijn grote ps3 dat toont tenminste imposanter

H3O
2 februari 2008 15:45

at het gaat gebeuren staat vast, ze deden het ook met de PSOne en de PS2, maar ik denk niet dat het dit jaar gaat gebeuren

yves
2 februari 2008 18:07

De techniek staat ondertussen niet stil hé! Kleinere chips = minder materiaal = goedkoper. Daarbij hebben ze minder voeding nodig en kan de koeling stiller gemaakt worden!

Playstation RULES!

Virus
3 februari 2008 14:14

PS sucks? Ik heb een x-Box gehad en deze zuigde namelijk veel meer dan mijn Playstation. De X box stond meer in de reparatie afdelling dan dat ik er mee gespeeld heb. Mijn PS2 daarentegen is onverwoestbaar.

En de nieuwe XBox is in het zelfde bedje ziek, massal veel teruggaves na defecten, raar dat je dat over Playstion niet leest of hoort.

Geef mij maar de slanke versie van de PS3, dan kan ik hem definitief vervangen door mijn PS2, die dan op de slaapkamer komt. Leve Sony, leve Playstation !

Jos Vanzwierentichelen
5 februari 2008 10:47

idiote fanboys

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP