Disclaimer

disclaimer

De redactie van Krim plaatst met regelmaat nieuwe items. Artikels die we om wat voor reden dan ook, de moeite waard vinden om aandacht aan te schenken. Krimineel is niet aansprakelijk dat de op haar website gepubliceerde informatie fout, niet volledig of niet up to date is. u kunt er echter géén rechten aan ontlenen. Reacties geven niet noodzakelijkerwijze de mening weer van de redactie.

Krimineel kan links naar andere websites (gelinkte sites) bevatten. Krimineel is niet verantwoordelijk voor webcasting of andere vormen van overdracht vanaf een gelinkte site. Krimineel verstrekt deze links uitsluitend voor uw gemak, en het opnemen van een link impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Krimineel van de betreffende site noch enige connectie met de exploitanten ervan.

Internet is het resultaat van het linken. Wij zijn van mening geen inbreuk te plegen op enig copyright van de door ons gelinkte content. We willen benadrukken dat de internetadressen (URL’s) van de door ons gelinkte content vrij toegankelijk en benaderbaar zijn op Internet. We passen geen technieken toe (bv het omzeilen van password beveiligingen) om de content van internetsites illegaal te achterhalen en/of te gebruiken. We zien dat ook Google, Bing en andere zoekmachines zoekmogelijkheden aanbieden waarbij op directe links (URL’s) naar content kan worden gezocht. De wetgeving rond internet ontwikkelingen en toepassingen is nog volop in beweging, waardoor het wat “wel/niet is toegestaan” niet altijd duidelijk is en er ruimte blijft voor eigen interpretatie. Het kan dus voorkomen dat, ondanks onze zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyright houder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad. In voorkomend geval verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Indien uw bezwaar redelijk/begrijpelijk is zal de betreffende link zo snel mogelijk worden verwijderd van krimineel.

In principe is alle HTML, PHP code en grafisch materiaal op dit weblog het intellectuele eigendom van Krimineel en mag dan ook niet zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming worden gebruikt.

Deze website is ontworpen voor een schermresolutie van 1024 x 768 pixels compatibel met de Internet Explorer, Mozilla Firefox en Chrome (aanbevolen) browser.

Heb je opmerkingen of een verzoek, neem dan contact op.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP