Volgend jaar zijn er verkiezingen in Nederland en volgens de laatste peilingen is de extreem-rechtse partij van Geert Wilders de grootste partij. Bij ons hebben we onze portie zwarte zondagen al gehad en gaat het Vlaams Belang achteruit in de peilingen en schrijft Filip De Winter dat  ‘Islamofobie een plicht is’.  Ja wij staan al een stapje voor zelfs onze “collega’s” organiseren al fuiven in de lokalen van het Vlaams Belang.

Trefwoorden:

24 reacties op Extreem rechts grootste partij in Nederland

lullo
1 maart 2009 11:25

Sieg wilders….. spijtig dat extreem rechts hier in belgie aan het achteruit gaan is. Anders hadden we nog eens oorlogje met de hollanders kunnen voeren

fré
1 maart 2009 11:40

ik blijf vlaams belang stemmen

dfsa
1 maart 2009 11:47

Als oer hollander kan het voor mij nooit te rechts zijn

Quizzz
1 maart 2009 12:34

Quiz!

Is de Nederlandse en Belgische tuin groot genoeg om alle blanke Nederlanders en blanke Belgen te voeden?
We noemen onze overheden soft en laf, maar ondertussen weten ze echt wel wat ze doen. Ik heb mijn vraagtekens bij rechts.

Jedike
1 maart 2009 13:12

ik begrijp nog steeds niet wat een rechtse partij nu eigelijk wil. Naar mijn ondervinding gaan ze “eigen volk eerst” gaan roepen om achteraf dan schijnheilig gaan het tegenovergestelde roepen als het hen uit komt. Als mensen dat niet zien, tja ….
Zouden we niet beter beginnen spreken van een wereld wereld volk ipv altijd op een anderen zij kap te zitten. Als belg zouden we moeten trots zijn op onze diverse culturele. We eten bvb miljoenen piza’s per jaar en toch gaan we roepen dat “de vreemden” buiten moeten ???? van schijnheiligheid gesproken. greedz

bompa
1 maart 2009 13:38

meeste vb’ers gaan naar partij dedecker omdat hij ook rechts is maar ik blijf vb stemmen.

nep
1 maart 2009 16:19

Van mij mogen alle extrimistische fucling moslims oprotten voor dit land verder naar de tering gaat. BTW, ik ben een Surinamer!

1 maart 2009 18:48

Bedankt voor het naar een column van mij, uw blog is daarmee meteen site van de week geworden op mijn blog.

Groetjes

Ben

1 maart 2009 18:49

het woord linken moet achter het en voor naar staan, begrijp je?

1 maart 2009 18:53

Het valt mij op dat de extreemrechtse reageerders het moelijk hebben met het foutloos schrijven hun eigen taal. Moeten zij ook het land uit omdat ze de taal niet goed kennen?

Jedike
1 maart 2009 19:01

@Ben Willems
Welja, waarom niet he nu als ze beetje hun principe zouden aanhouden ;-). Ofwel kunnen ze school gaan volgen he, nederlands voor anderstaligen, ze kunnen misschien nog iets bijleren daar.

Jan van Gent
1 maart 2009 22:16

Don’t panic, het cordon zal wel standhouden in België.

1 maart 2009 23:09

Het cordon is niet nodig, geen enkele partij wil samenwerken met een partij die enkel angstzaaien tot zijn doel heeft gemaakt.

Het Vlaams Behang, zoals ik ze steevast noem omdat ze zeker niet in mijn belang spreken, heeft niet eens een economisch programma.

Verder dan wat roepen dat het de schuld van de vreemdelingen en de moslims is komen ze niet.

Vandaar dat Lijst Dedecker veel van hun kiezers afsnoept; die hebben wel nog andere programmapunten dan alleen maar holle slogans over allochtonen en moslims.

sdfqsdfsqd
2 maart 2009 12:35

Vlaams belang heeft geen economische programma punten nodig. Smijt de walen buiten en de crisis is opgelost, direct miljarden euros die weer vrijkomen.

thomislavson
2 maart 2009 14:21

ja en de walen hebben vroeger nix voor ons gedaan zeker, vuile hypocriet

zet die oogklepjes maar op en stem op vb… paljassen!

ViT
2 maart 2009 14:54

Hopelijk hebben ze het verstand om in Nederland geen “cordon sanitaire” in te voeren …..

M
2 maart 2009 15:50

Ik nodig iedereen uit om alvorens ergens zomaar op te stemmen er ook in te verdiepen op wat je juist stemt. Volgens mij kunnen de meeste rechts-kiezers geen 5 punten van hun partij opnoemen.

En al da gesplitst is nergens goed voor, waar gaat het immers eindigen, er zal altijd een economisch zwakker gebied zijn.

GR
2 maart 2009 17:55

Je gaat Limburg en West-Vlaanderen toch ook niet buitensmijten? Het gaat gewoon om de taalbarrière.

Het Vlaams Belang is inderdaad enkel voor domme mensen die helemaal niets af weten van economische toekomstplannen en bevolkingspyramides.

Een combinatie van liberalen en socialisten is nog altijd het beste maar dan met een kleine liberale meerderheid dan.

Er zijn teveel regels en profiteurs in dit land, er zijn ,laat ons maar zeggen, te weinig buitenlanders.

lullo
2 maart 2009 19:54

Moesten we eens beginnen, met antwerpen aan nederland te geven. Er zou al veel miserie opgelost zijn !

mmm
2 maart 2009 23:14

VMO>VB: zijn er nog vragen?

vertilt
3 maart 2009 01:05

Hela Lullo, Antwaarpe is van moa nen echte Antwaarpenair, en daar blijvde vanaf. Doe liever zoals in China en maak nog maar eens een wet voor de vreemdelingen, dat ze maar één kind ter wereld mogen brengen. Het zal hier dan ook vlug gedaan zijn met hen. Ze zullen dan weer emigreren naar landen waar alles is toegelaten en waar ze ook kindergeld trekken voor de kinderen die nog in hun thuisland zitten.

geloof maar
13 december 2009 20:21

hallo mensen heb de discussies even gevolgd.
Wou even zeggen ik ken zelfs een marokkaanse rasist geloof het of niet maar hij is er :P:P:P:P

hollander
5 maart 2010 19:32

hoi iedereen , wij gaan hier in nederlad hoop ik de goedekant op. we zullen mensen zo als geert wilders en fhilp de winter niet moeten negeren .iedere blanke is verpicht op hun te stemmen .doen we dit niet dan is het wachten op een nieuwe adolf hittler . want die komt er dan echt ,al zal dat wel even duuren , ook niet blanken die opbouwend bezich zijn en zich niet bezich houden met criminalitiet . kunnen beter op deze mensen stemen
zij zijn rechts maar niet te vergelijken met de neo nazis al doen hele dome mensen dat wel gaan we niet nu er iets aan doen (aan buiterlanders die ales behalve opbouwend bezich zijn ] dan doet over 20 jaar een ander het en die kijkt aleen nog maar naar kleur. dan moeten de goede egt onder de kwade lijden om dit te voorkomen moeten er hele wagon ladingen tuig trug naar waar ze vandaan komen zodat de genen die het goed bedoelen gewwoon kunnen blijven

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP