wilders.jpgDe Nederlandse Hitler met Mozart-kapsel heeft gisteren op zijn blog bekend gemaakt dat zijn korte Fitna-film nog voor 1 april te zien zal zijn.

16 reacties op Film Geert Wilders voor 1 april

ydsfds
21 maart 2008 14:41

gaat hij der nog bekan zijn ..

de blaaskaak

21 maart 2008 16:48

zoveel vooroordelen en de film is eens nog niet uit.
persoonlijk vind ik het goed dat hij die film gaat uitbrengen.

MrKramer
21 maart 2008 19:55

Het slaat nergens op dat er al zo veel kritiek op is en de film nog niet eens uit is… en dat mietje van een balkenende die de hele wereld gaat waarschuwen voor de film terwijl hij em nog niet heeft gezien wat een lafaard… ik ben voor wilders , ik heb zelfs op hem gestemd, en ik ben het echt niet overal mee eens maar ben blij dat eindelijk iemand er wat van durft te zeggen van dat achterlijke geloof… misschien doet hij het wel op een extremistische manier, maar anders luisterd er niemand na dus moet het wel op deze manier….. en bieme het slaat nergens op om hem te vergelijken met hitler… ik heb wilders nog nooit of andere mensen gehoord dan moslims hoor en hij wilt ze ook niet uitroeien…

eric
21 maart 2008 20:25

Mijn stem heeft hij al,zet hem op geertje!

geert
21 maart 2008 22:07

eindelijk weer een wie durft te zeggen wat velen denken.

Kom op met die film…

bob
21 maart 2008 23:54

De Nederlandse Hitler met Mozart-kapsel

Als jij die mening hebt waarom dan de aandacht

Mr. Cole
22 maart 2008 00:32

Wat zijn we allemaal toch weer vredelievende mensen. ‘Achterlijk geloof’: ik zou het willen weerleggen, maar als het komt van iemand die ‘luistert’ met een d schrijft, is het wel duidelijk wie er achterlijk is zeker?

GMEM
22 maart 2008 02:00

Geert’s idealen zijn nog geeneens zo slecht, de partij heeft goede standpunten, Kk ben het er wel mee eens dat hij een klein beetje doordraait, maar iedereen moet zich niet zo aanstellen! Nederland is TE tolerant.

De Nederlandse Hitler slaat nergens op, HEIL WILDERS klinkt sowieso al niet..

Ik zou zeggen, laat die film maar komen ben echt mega-benieuwd.

Bullet
22 maart 2008 02:04

mja een beetje dom om dan op deze manier reactie’s uit te lokken in het buitenland

wat ie doet is naar mijn mening zeer onzinnig, je bereikt er helemaal niks mee en kijk maar naar Denemarken. (en hier ging het dan om een cartoon laat staan een film waarbij een geloof word beledigd)

niet iedereen kan een vrije meningsuiting waarderen, en dan op deze manier zit je simpelweg alleen maar mensen te beledigen, wat schiet je hier mee op?

laat mensen in hun eigen waarde en probeer wat fatsoenlijke dingen te doen.

kan me voorstellen dat er wel wat belangerijkere dingen zijn dan marokaanse jongeren en de zogenaamde “islamitisering” van Nederland

Insallah
22 maart 2008 02:12

Valt het dan niemand op dat als er iets over de islam wordt gezegd of wat dan ook dat er altijd wel ergens een paar mannen betaald worden om de straat op te gaan om wat te schreeuwen en wat vlaggen te verbranden om zo het nieuws te halen en voor je het weet staan ze in andere moslim landen hetzelfde te doen. Dat is toch wel heel vreemd! En dan het volgende.
Waarom hoor je geen moslims protesteren als Jezus op de hak wordt genomen? Dat is toch ook één van de grote jongens in de koran. En waarom horen we van de moslim organisaties/gemeenschap geen veroordeling als er op internet onthoofdingen van westerse mensen worden getoond? En zo kan ik nog wel even doorgaan met het niet reageren of veroordelen van de meest walgelijke dingen die die gasten uitvreten. Maar zodra er iemand maar ook één vinger uitsteekt naar hun heilige boontje dan is de wereld te klein. Wat mij betreft mag Wilders zijn gang gaan!

A.H.
22 maart 2008 02:14

Dankzij de meeste gelvoven is er alleen maar gezeik en oorlog! Ze zouden ze allmaal moeten afschaffen!

GMEM
22 maart 2008 12:44

Ik ben het 100% met A.H. eens.
Godsdienst is ook maar verzonnen door mensen die geen antwoord konden verzinnen op vragen die ze hadden.
zonder geloof is deze wereld veel beter.

MrKramer
22 maart 2008 17:29

Omdat ik 1 spellingsfout maak ben ik achterlijk?:S

De mensen die denken dat de islam “maar” een geloof is, en denken dat mensen zoals wilders alles uit hun duim zuigen, die zijn achterlijk! en hebben geen idee wat de islam inhoud.

en ja ik weet dat wel, ik heb de koran wel gelezen.

Eldontac
22 maart 2008 18:03

Gaap… En omdat ik de handleiding van mijn auto heb gelezen ben ik automonteur. Droom lekker verder, er is wel iets meer voor nodig om de Quran te begrijpen. Ik ga weer verder met mijn “Snoeien in alle jaargetijden” ben ik straks meteen hovenier. En ja, ik denk dat Nederland echt toe is aan iemand die het spul eens lekker opschut i.p.v. dat zooitje slome linkse graaiers.

Hoax
22 maart 2008 18:59

uh….mensen…1 april, snappie?

Magicx
23 maart 2008 13:22

Wat mij betreft moet die film er komen, we leven immers in een vrij Europa. Ieder geloof heeft zijn goede en slechte facetten en van mijn part mogen die in het daglicht worden gesteld. Maar als ik zo zijn toespraken bekijk in de kamer dan krijg ik meer en meer het gevoel dat hij alle moslims (van extremist tot ingeburgerde bakker) over éénzelfde kam scheert. Mochten we eens wat meer in eigen boezem kijken dan zouden we zien dat het Christendom met zijn ETA, IRA, Midden oosten toestanden, … het ook niet altijd serieus neemt op vlak van mensenrechten, moeten we dan ook niet de doorsnee Westerling bestempelen als extremist of terrorist? Wees gewoon consequent en scheer niet iedereen over zelfde kam.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP