Foodscape

[AFBEELDINGEN] De Engelse foto-kunstenaar Carl Warner (irritante flash website) maakte ‘Foodscapes’ (landschap foto’s) die hij samenstelde uit voedingswaren, waarbij men slechts bij nader toezien het trucage-effect ziet. Voedselkunst: Wolken van bloemkool, bomen van broccoli, bergen van brood, de hemel van koolbladen en zeeën van zalm. Carl Warner vond zijn inspiratie in het feit dat kinderen vaak afkerig waren van groenten. Hij probeerde hen te overtuigen door met groenten te spelen, wat uitgroeide tot zijn kunstige taferelen. Om de pseudolandschappen in beeld te brengen werden tafels van 1,2 op 2,4 meter gebruikt. Vaak moesten meerdere opnames gemaakt worden omdat de voedingswaren moeilijk op hun plaats bleven.

Getipt door: Kris

(klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave)

Dit landschap is gemaakt van brocoli, erwtjes en basilicum. De wegen zijn bezaaid met kurkuma, de rotsen zijn broden en wolken van bloemkool versieren de blauwe lucht.

De huizen werden gemaakt met kaas. De markiezen en de mandjes met pasta’s. Granen en groenten kleuren dit steegje.

De eetbare ingrediënten zijn geïnspireerd op Italië, met een karretje in lasagne, het landschap met granen, wolken van mozzarella, bomen van peterselie en basilicum. Op de achtergrond een dorp in kaas.

Italiaanse keuken: groenten, pasta en kaas.

De zee is gemaakt met plakjes zalm en de rotsen met aardappelen en brood. Een zee gemaakt van zalm, de rotsen van aardappelen. Het bootje is een erwtenpeul.

Deze fjord is gemaakt met zeevruchten en de stalagtieten met wortelen. De stenen zijn van brood en aan de horizon zie je bloemkolen.

Bergen van brood.

Een prachtige regenboog boven een bos van peterselie en aardappelen.

Bomen van groene kool, rotsen van aardappelen. De bergpas is van brood. De hemel werd gemaakt met koolbladeren.

Rijst, kokosnoten, diverse granen en de hemel met koolbladeren.

(Klik op de afbeeldingen voor een grote weergave)

Indrukwekkende creativiteit: ballonnen van fruit en groenten, bomen van brocoli, rotsen van aardappelen, velden met kruiden, maïs, courgetten en asperges, dorpje in kaas en een wortel voor de kerk.

Champignons, sesamzaadjes en andere granen.

Een karretje van deegkoekjes op een straat van salami, afgezoomd met bomen van gerookte ham.

Belangrijkste onderdelen: Hesp= hemel, bergen en rivier. Brood= rotsen. Koekjes= huisje en brug. Salami= dak van het huis.

Alpenzicht, gemaakt met koekjes, rauwe hesp, worstjes, kaas en brood.

Trefwoorden: , , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP