Urbanus De 4 DVD Verzamelbox

[VIDEO|LINK] Altijd al gedroomd van een Complete-Urbanuscollectie? Alle shows van de man zijn voortaan als ??n dvd-box te koop. Ideaal want, het is binnenkort weer zover,… kerstmis. De leukste tijd van het jaar. Gezelligheid staat centraal, een leuk kerstprogramma op TV, meer moet een mens niet hebben. Het is wel soms moeilijk om het ideale kerstcadeau te kopen. Dan komt de DVD van Urbanus perfect van pas, je kan hem zo in de DVD-speler gooien en is er meteen sfeer in de huiskamer. In deze tijden van crisis het perfecte kerstcadeau. Voor kinderen tussen zes en twaalf is Urbanus wellicht vooral een bizar stripfiguur, met een hondachtig iets en een sprekende vlieg als huisdieren. Maar de iets ouderen weten wel beter. Urbanus is en blijft in de eerste plaats de ongekroonde koning van de Vlaamse komieken.

Meer dan 40.000 exemplaren gingen reeds over de toonbank van de vier Urbanus-dvd’s.

‘Die dvd’s zijn perfect voor de jongste generatie’, zegt Herbert Flack die zowel in Koko Flanel als in Hector de tegenspeler was van de komiek.

Ook voor Urbanus zelf is de dvd-box een welkom cadeau. ‘Mijn kinderen kunnen er naar kijken. Want ze zijn stilaan fan geworden van hun vader. Lisa is nu 18, Loewie 13 en Mariek 8. Ze hebben lang gedacht dat wat ze op televisie zagen echt was. Ontelbare keren heb ik – nadat ze Hector zagen – moeten uitleggen dat ik niet echt in dat weeshuis gezeten had. Nu vinden ze wat hun vader doet stilaan cool.’

En zo is het bij veel jongeren. Ze kennen Urbanus van de strips en nu kunnen ze hem leren kennen via de shows van vroeger. ‘Want voor veel jonge gasten was ik vroeger een soort Mega Mindy. En nu vinden ze me pure rock-‘n-roll omdat ik overal tegen durf schoppen.’

Of de confrontatie met zijn oude shows hem opnieuw zin doet krijgen in optreden? ‘Ik vind nog alle dagen moppen uit’, zegt hij. ‘Maar ik schrijf ze niet meer op.’

Samenvatting:
Hiep Hiep Rahoe Live in Nederland/Live in Vlaanderen
In 1995 en 1997 speelde Urbanus heel Nederland platter dan het al was met Hiep Hiep Rahoe. De recensie van de Telegraaf: “Urbanus, het aspirientje voor de kleine man”. Ook de Vlaamse fans vonden de weg terug naar het theater waarvan deze Vlaamse versie is opgenomen in het Cultureel Centrum De Werf in Aalst in 1998.

Live & In?t Echt
“Urbanus Live” is de volledige, ongeknipte versie van twee succesvolle uitzendingen via VARA en tevens een aardige weergave van het theaterseizoen 1982-1983 in Nederland en 1983-1984 in Belgi?. “In ?t Echt” deed alle records sneuvelen in de Belgische en Nederlandse theaters en ook bij de uitzending op de VARA waren de kijk-en waarderingscijfers zeer hoog.

Meer moet dat niet zijn & Ik ben een Plastiek Zakske
“Meer moet dat niet zijn” is een hilarische stortvloed van kakelmaffe Urbanusfilmpjes, interessante onzin en knettergekke sketches uit de gelijknamige TV-serie. Met “Ik ben een Plastiek Zakske” ging Urbanus 3 jaar lang als een pletwals door alle uitverkochte theaterzalen van Vlaanderen en Nederland.

De Flauwste & Beter 10 Krisis in de Lucht dan 1 in ons Land
De Flauwste van “Hebben jullie mijn filmpjes al gezien?”. Urbanus is op zoek naar zijn oude filmpjes en wil die vervolgens overal in Nederland laten zien! “Beter 10 Krisis in de lucht dan 1 in ons Land” is de ijzersterke TV-show rond het 10-jarig artiestenjubileum van Urbanus, uitgezonden op de BRT.

Je kan de DVD-box hier bestellen voor ? 32,99

Waals varken

Trefwoorden: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP