Huisregels

Huisregels

Huisregels zijn er niet zozeer om van alles te verbieden, wel om de normen en waarden van krimineel duidelijk te maken.

1. Reageer onder je eigen nickname. Het opzettelijk gebruiken van een nickname van een andere bezoeker is storend.

2. Maak geen verschillende nicknames aan om repliek op eigen reacties achter te laten, dat schept opzettelijke verwarring en frustraties. Trollen zijn er op uit om met ongepaste reacties de sfeer te verzieken.

3. Er worden geen URL’s (SPAM) toegestaan die niets met het artikel te maken hebben.

4. Heb je bij een bericht het gevoel “dit heb ik al eens eerder gezien, en komt nu pas op Krimineel?” Het internet is een aaneenschakeling van links naar elkaar, de kans dat je iets dubbel ontdekt is groot. Bloggers halen hun inspiratie op verschillende (video)portals. Zo gebeurt het dat nieuw materiaal in 1 dag op honderden websites verschijnt. Wanneer we denken een leuke link te vinden, is de kans groot dat iemand ons al voor was. We riskeren voor ‘linkrippers’ uitgescholden te worden, zonder ons bewust te zijn van enig kwaad. We kunnen immers niet alle weblogs aflopen ter controle. Het is niet omdat jij al iets eerder gezien hebt dat iedereen het al heeft gezien. Herken je iets, hou het dan voor jezelf en wijs er ons niet op in een reactie.

5. Online reageren is meer dan schelden, beledigen, dreigen, lasteren, e.d. Ongewenst taalgebruik is niet gepast, probeer beschaafd te reageren. Anonimiteit staat niet gelijk aan stoer doen. Probeer je net zo te gedragen als dat je iemand in het echt zou ontmoeten.

6. Krimineel hecht waarde aan de vrijheid van meningsuiting. Zonder vrijheid is er geen publiek debat, geen pluralisme, geen democratie. Maar, de vrijheid van meningsuiting is niet absoluut.

7. Aanzetten tot vreemdelingenhaat (racisme), antisemitisme, bedreigingen of discriminatie is strafbaar misbruik van vrijheid van meningsuiting.

8. Het publiekelijk ventileren van je ongenoegen over krimineel is niet toegestaan, wanneer de site je niet bevalt, vindt dat zoiets “niet kan”, u zich persoonlijk aangevallen voelt, beledigd of geschokt bent, een regel niet zint, of hier niet meer wil komen – hou de eer aan jezelf en vertrek. Het interesseert ons niet als je de site stom vind, een artikel niet leuk vind of hier niet meer wil komen.

9. Krimineel is niet verantwoordelijk voor opmerkingen of uitspraken gedaan door haar bezoekers. De mening van de bezoekers vertegenwoordigt niet direct de mening van Krimineel.

10. Wapens en harddrugs zijn verboden.

Krimineel is in staat maatregelen te nemen wanneer bezoekers zich niet houden aan de huisregels. Deze maatregelen kunnen inhouden dat jouw reacties worden aangepast of verwijderd, je een waarschuwing ontvangt, of wordt verbannen van de site. Over genomen maatregelen kan worden gecorrespondeerd via contact. Krimineel houdt zich het recht voor niet te reageren op klachten/vragen en/of geen opgaaf van reden te geven van de genomen maatregelen.

Bezoekers van Krimineel dienen op de hoogte te zijn van de recentste huisregels. De huisregels kunnen op ieder moment aangepast worden. Een beroep doen op de regels is zinloos, wij hebben altijd gelijk.

Mocht u zich ernstig tekort gedaan voelen, dan zijn er twee mogelijkheden: gewoon niet meer terug komen, of je eigen weblog beginnen.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP