Je hebt misschien al gehoord van Hulu een Amerikaanse video-site die al de nieuwste TV-series online zet. Klein probleem de site is enkel in de VS te bekijken of moeten we zeggen was want nu is er Hotspot Shield een programma die je doet geloven dat je vanuit de States aan surfen bent. Hieronder kan je bekijken hoe het werkt.

Trefwoorden:

12 reacties op Hulu bekijken vanuit België en Nederland

lullo
1 april 2009 20:26

Hmmm dergelijke applicaties for free… there is nothing like a free lunch

quote :
This impenetrable tunnel prevents snoopers and hackers from viewing your email, instant messages, credit card information or anything else you send over the network. Hotspot Shield security application is free to download, employs the latest VPN technology, and is easy to install and use. So go ahead – Get behind the Shield – Try Hotspot Shield today!

end quote.

Daar hebben ze gelijk in, maar wat ze er wel niet bij vertellen, is dat al jouw vertrouwelijke data nu over hun servers gaat, dat zij zonder problemen uw credit card gegevens, uw wachtwoorden e.d. kunnen uitlezen.

‘k zou zeggen, blijft eraf, dit kost die mannen geld om al die traffic over hun servers te laten gaan, dat doen ze niet voor niets

torrentfreak
1 april 2009 20:34

dju, ik was al gans blij dat het werkt!! je hebt gelijk ik heb het er onmiddelijk vanaf gezwierd!!!

eh gast
1 april 2009 21:13

maar als je het enkel aanzet voor hulu, dan kan het toch geen kwaad? En ze doen het idd niet voor niets: terwijl je het progje runt, draait bovenaan uw browser een bannertje met reclame.
lijkt me nog handig.

meta
2 april 2009 00:41

Het lijkt me toch ook eerder een reclametunneltje dan kredietkaartripperij …
Nuja moesten ze gegevens stelen van uw kaart ligt dat toch open en bloot op tafel …
Complete bullshit lullo maar een mooie hoax gelanceerd :).
Welke nieuwe tv-serie wilt ge trouwens nog volgen? Southpark (torrent of rapidshare of sharebee of …) Net zoals vele andere.
Nieuwe serie-downloaders zijn trouwens ook een vogel voor de kat, terwijl die oude veel beter zijn en niet of nauwelijks worden gecontroleerd (torrents dan). Nieuwsgroepen is zo een nieuw fenomeen maar ik geloof er niet in, 1 gaatje erin en ze pakken elke gebruiker ookal heb je betaald, die nieuwsgroepen zijn pas bullshit …

Gortex
2 april 2009 09:12

Great post werkt perfect en lullo lijkt me een beetje aan de paranoide kant…

Dimi
2 april 2009 09:54

“Nieuwe serie-downloaders zijn trouwens ook een vogel voor de kat”

Geen torrents doen hé. via http servers als rapidshare, megaupload of netload gaat het soms zelfs vlugger én minder (niet?) gecontroleerd.

lullo
2 april 2009 12:34

Hoax ?

Ik ga nu zelfs nog niet over de credit card nummer spreken, is hopelijk https als je dat doorgeeft. Nog maar gewoon smtp, pop3, ftp en andere luizige protocollen, die gewoon al hun info in clear text doorzenden.

Wat is de bedoeling om aan die informatie te geraken, dat dit verkeer aan jouw netwerkkaart voorbijkomt, dat je het maar gewoon hoeft uit te lezen (voor degene die me niet geloven, installeer maar eens wireshark, start dat op, ga uw mail opvragen, en in een van die grijze streams klik met de rechter muisknop, en doe folow tcp stream) met een sniffer.

En dat doen die mannen dus, alle verkeer gaat via hen unencrypted, want de vpn tunnel die wel geencrypteerd is, stopt bij hen, daarna valt alles weer vlot uit te lezen. Dus het is zelfs alleen nog maar interessant voor mail, alle mails die je verstuurd, zij zien de mail adressen, en ze kunnen die achteraf voor spam gebruiken, om maar een voorbeeld te geven. Als je uw mail gaat opvragen via pop3, stuur je uw username en password in clear text door, die mannen kunnen dus gewoon uw mail gaan opvragen, bij telenet kunnen ze met die gegevens zelfs op uw account inloggen, en extra services gaan aanvragen

Dit is ook wat met draadloze netwerken gebeurt, men zet acces points op, zonder beveiliging. De meeste pipo’s denken van ha een onbeveiligd netwerk, ‘k ga eens gauw mijn mail opvragen, en je hebt het vlaggen, ze hebben je login en password van je pop3, zo simpel is het. Het is daarom dat je als je via een draadloos netwerk wilt gaan, dat je niet kent best via een vpn tunnel naar een netwerk dat je wel kent werkt, en niemand kan die info uitlezen….

Als je in het stad zit, zet maar je draadloze verbinding eens open, doe wireshark open, en doe een caputre van al het verkeer dat hier langs gaat, en op een halve dag heb je toch een paar man hun login’s en wachtwoorden, en sommige kun je dan gaan kloten, door bij telenet wat blokken en wat extra services’s te gaan bijkopen

X
2 april 2009 13:51

Als je het enkel gebruikt met Hulu zie ik geen probleem.

lullo
2 april 2009 14:04

Neen dan niet, maar wie let erop of zijn mail of andere applicaties die die regelmatig inlog gegevens doorsturen open staan, terwijl hij even naar een filmpje gaat kijken….

ronny
3 april 2009 15:35

NIET installeren op vista SP1.

Geen limiet op memory buffer bij Hotspotshield, veroorzaakt blue screens of death bij lang gebruik.

En inderdaad, elke datatransfer loopt door hun servers, GEEN bankverrichtingen uitvoeren.

ronny
3 april 2009 15:51

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP