Joox

Joox is keihard illegaal, er worden films, animaties, documentaires en Tv-series streaming aangeboden zonder medewerking van de studio?s en filmmaatschappijen. De documentaires en films, die veel via torrents en share programma’s (Ares, Limewire,…)?worden gedownload, werken hier met een DivX plugin in je browser. Deze zul je waarschijnlijk eerst moeten installeren (wordt ook geinstalleerd?via de Joox website als je die niet hebt). Maar dan kan het ook echt beginnen. Je hoeft dus niet te wachten totdat de hele film is gedownload. En dan mogelijk geconfronteerd worden met verkeerde of slechte kwaliteit download. Nee, direct kijken naar prachtige beeldkwaliteit, snel (ook thuis) en extreem eenvoudig.

Joox is de ultieme peer2peer, streaming content via een prettig navigeerbare website. Het mooie bij deze speler is dat de achtergrond langzaam donker wordt tijdens het afspelen. Hierdoor kun je echt concentreren op het beeld. De kwaliteit wordt door Stage6 geleverd: hier kan je grotere en betere kwaliteit video?s kwijt. Stage6, de nieuwe youtube? Op dit moment een plek waar je volledige films kunt uploaden. Maar wel snel kijken, want de verwachting is dat dit geen lang leven heeft (copyrights). Veel kijkplezier (zo lang het duurt). Mocht de site ondertussen niet meer werken kan je ook op divxfilms.nl terecht voor meer van hetzelfde.

PS: wie de film, etc. toch graag in zijn collectie wil, of indien je een maandelijkse krappe limiet hebt bij uw internet leverancier en niet telkens opnieuw de film moet downloaden heb ik een gouden tip. De eerder vermelde share programma?s heb je niet nodig, je kunt gewoon tegelijkertijd opnemen wat je aan het bekijken bent. Na opname is het mogelijk dat de film een andere extensie heeft bvb: naamfilm.divx.mp3,?geen probleem verander de extensie gewoon naar naamfilm.avi Zo sla je 2 vliegen in ??n klap!

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP