In een school in Hoegaarden heeft een leerkracht metselen een gehandicapte leerling van 14 bijna een kwartier lang mishandeld. Hij stak onder meer het hoofd van de jongen in een emmer cement en sleepte hem over de grond. Een medeleerling filmde alles met zijn gsm.

[flv:http://www.mafiablog.net/media/3d6c23fa_meneer2.mp4.flv 440 660]

Trefwoorden:

38 reacties op Leraar mishandelt leerling in Hoegaarden: de video

michiel
16 mei 2009 10:41

precies of er is een andere manier om die gaste te doen luisteren

Jens
16 mei 2009 10:56

Het begint al dat je beinvloed word door de titel “leraar mishandeld”. Die leraar wil hem eerst een straf opleggen waarbij die gast op zijn knieien moet gaan zitten, maar blijkbaar luistert die gewoon niet of zo naar wat die leraar zegt. En dan begint die dingen te doen die nie mogen. Maar als die dan echt een mentale handicap heeft wat doet die jongen dan in het normale onderwijs? Die leraar is niet opgeleid om met gehandicapte kinderen om te gaan en behandeld die dan blijkbaar als een normaal kind. Maar neen het is de leraar zijn schuld en we schrosen hem gewoon en nu zijn we er vanaf, ik dacht het dus niet …

stevee
16 mei 2009 12:09

Het gebeurde in een school voor buitengewoon onderwijs? Is het niet de bedoeling dat kinderen met leerproblemen of mentale stoornissen in zo’n scholen worden geholpen met hun tekortkomingen om te gaan? En is het niet zo dat leerkrachten steeds een professionele aanpak dienen te hebben? Hoe erg die gasten het ook uithangen, niks is een reden om ze te be- of mishandelen zoals dit. Ik denk dat die leerkracht meer mentale problemen heeft dan die kinderen. Tijd voor hem om ermee te stoppen in het onderwijs want zijn potje kookt over! We kunnen best wel wat beter geschoolde en flexibele arbeidskrachten gebruiken in het beroeps- en buitegewoon onderwijs van vandaag.

Bueno
16 mei 2009 12:24

Zijn gedrag valt niet goed te keuren,
maar als ze hem voor dit eenmalig feit (wie weet hoe lang is hij al in dienst) gaan ontslaan, dan houden we niet veel van die leerkrachten meer over denk ik..

lullo
16 mei 2009 12:42

Pffffff leraars zouden weer de regel moeten mogen gebruiken zoals 50 jaar geleden, dan waren dergelijke frustraties niet nodig.

Die mens is zo niet, ze hebben hem gewoon zover gekregen

el capone
16 mei 2009 12:48

er zijn kinder die soms het bloed van onder de nagels kunnen halen maar zo kinderen straffen is wel ongehoord
zet ze buiten de klas of appart op een bankje
door ze met en hoofd in een mortelkuip of onder een kraan water de duwen helpt nix maakt het soms erger
ik denk ook dat het erger gaat worden op andere scholen ik denk dat er cameras en zo zullen komen zo als in amerika

azer
16 mei 2009 13:05

Ik vind dit alleszins niet normaal.

Het zijn leerlingen in het buitengewoon onderwijs dus dat kunnen inderdaad serieuze lastpakken zijn maar net daarom zitten ze in een bijzondere school en zou de begeleiding dus moeten aangepast zijn.

Stel dat een gewone leerkracht bij ons opeens (eenmalig) zo uit z’n krammen schoot tegen een van ons, dan kreeg hij onmiddellijk een ganse klas op z’n kop. Daar doen die leerlingen gewoon door, en dat is volgens mij teken dat ze allemaal doodsbang zijn van hem …

Piet Uitdebroeck
16 mei 2009 13:14

Ik heb af en toe wel eens een steen in mijn kop van teveel Hoegaarden, maar je kop in steen in Hoegaarden, dat is een nieuw begrip…

16 mei 2009 16:49

ik vind dat niet koreckt dat die zo iets doet met die jongen echt onverand woord

Lullo
16 mei 2009 17:46

Die leraar heeft geluk dat het niet mijn zoon is.

Lullo
16 mei 2009 17:48

Misschien dat de mensen van MAFIA BLOG het adres kan achterhalen van de desbetreffende leraar en hier op MAFIABLO kan vrijgeven? Wat zal die leraar er van langs krijgen zeg. ik wou echt dat ik zn adr3es had.

16 mei 2009 18:30

wukkn aap eefter da gefilm

leerkracht
16 mei 2009 18:43

Ik weet niet wat hier juist speelde maar waarom doet iemand zo? Denk niet dat de leerkracht hier op kickt om zo te reageren op iets. Een leerkracht moet blijkbaar alles kunnen slikken tegenwoordig want er mag wel alles tegen gezegd en gedaan worden. Maar hoooo maar als je dan als leerkracht gewoon al eens een verkeerd antwoord geeft, dan voelen de arme schaapjes zich al benadeeld
Ik zal het niet zelf doen, maar sommigen kunnen best wel een iets hardere aanpak gebruiken. Dan doel ik wel niet op wat we hier zien natuurlijk en ook niet specifiek op deze situatie.

michielvnm
16 mei 2009 19:06

persoonlijk denk ik dat die leerkracht meer dan voldoende had gewaarschuwd

die lln had strafwerk, WEIGERT het te maken, wil vervolgens ook niet luisteren, en wil ook niet op z’n knieen gaan zitten…

ik vind dat hij het wat ‘gezocht’ heeft

azer
16 mei 2009 19:29

zo’n leerling gooi je dan buiten, simpel

maar als ouders hun kinderen naar school sturen, ook al zijn het etterkes, dan betalen ze geen schoolgeld om hun kind te laten behandelen zoals in het filmpje

een leerkracht mag dit niet doen, zo simpel is het

en tuurlijk zijn sommige kinderen zo onhandelbaar dat men extreem moet gaan in straffen … maar daar is het leger voor

steven
16 mei 2009 19:51

komt wat raar over die kerel onderste boven houden haha…ik zie het wat grappig in….er werd toch niet geslagen of zo? Wel ongebruikelijk allemaal…die kerel heeft seriues stress…allemaal de shuld van overheid…die man niet rustig op pensioen laten gaan maar laten werken tot hij door slaagd ja…stop nog meer miljarden in de dikke banken en laat de werkmensen er voor nog langer opdraaien smeerlappen

O jee
16 mei 2009 19:57

Mensen, eventjes de realiteit onder ogen zien aub. Die jongen zit in het bijzonder onderwijs en heeft een lichte mentale handicap. Van zo iemand kan je zowiezo niet verwachten dat hij als een normaal begaafde zal reageren.

De leerkracht is in de fout gegaan op 3 punten:
1. Volwassene tegenover minderjarige
2. Gezagsuitvoerende functie
3. Pedagogisch niet verantwoord.

Hoe moeilijk of lastig die jongen ook deed, de leerkracht kan het wel vergeten in de toekomst zijn beroep nog te mogen uitoefenen.

Best te begrijpen dat een volwassene ook over zijn toeren kan geraken, maar dit is duidelijk een vorm van mishandeling die niet toelaatbaar is – hoe dan ook.

jack
16 mei 2009 23:50

zo’n leerkrachten moeten zelf es met hunne kop tege de muur gebonkt worden en ja die mag hopen dat ze zijn adres goed verzwijgen ……
mocht het mijne zoon zijn leefde die vent zelfs niemeer
goed voor da kind een trauma te geven die zot
en ja voor mij part van t’zelfde voor die maf

jack
17 mei 2009 04:10

fuuuuuuuuuuuuck!

dre
17 mei 2009 07:29

ookal is die jongen gezond. dit doe je niet als leeraar stuur die jongen uit je klas naar de directeur

je ben geen rechter en beul op school

op school leer je dingen en respect die lul verziekt dit helemaal jongen heeft sraks een trauma

17 mei 2009 10:03

De leraar heeft meer dan gelijk. Als je vroeger van school kwam en vertelde dat de leraar je een tik had gegeven kreeg je er nog een bovenop van je ouders. Nu gaan stoere vaders naar schoool om de leraar aan te pakken, omdat ze gewoon niet beseffen wat hun “engeltje” op school uitvreet. Alle dagen gaan werken, de kinderen in de opvang en bij oma dumpen, is een reden dat veel kinderen “onhandelbaar” worden. Hier mogen ze dat wel en daar niet.

@Evil Zorfro
17 mei 2009 17:24

Een tik is iets heel anders dan het hoofdje van een mentaal gehandicapte kind in een emmer cement te stoppen.
Niemand anders mag een kind een tik geven behalve de ouders. Dat vind ik.
Hoe stom, achterlijk kun je zijn om een tik te vergelijken met zoiets?
Ik hoop voor jou dat je ooit een zoon krijgt van wie zijn kop in een emmer stront zal worden gestopt door de leraar van biologie. Kijken hoe jij dan zult reageren.

17 mei 2009 19:14

Hoe stom, achterlijk kun je zijn om mijn naam verkeerd te schrijven? Was het misschien jouw zoon? Zo zoon, zo vader?

O jee
17 mei 2009 20:10

Daar gaan we weer… Verdraagzaamheid op het internet.

Jerry V
17 mei 2009 23:06

Ge ziet toch direct dat die jongen niet normaal in zijn hoofd is …. Moete die kerel nu met zijn hoofd in dien emmer steken en over de grond meesleuren …. Volgens mij heeft die leraar ook serieus wa mentale problemen. en ge kunt nu misschien zeggen dat die jongen het verdiend heeft h? …. maar tactisch gezien is het toch niet bijster slim h? …. Ik vind dat die leraar da maar had moeten verwachten dat em zou gefilmd zou worre door een van die ander mannen als hij zoiets zou doen …. Nu heeft hij het zitten se ….. De mensen zullen er niet mals voor zijn.

18 mei 2009 13:43

Of onze normen en waarden vroeger zo veel beter waren of niet, dat doet er zelfs niet toe.
Het gedrag van deze leraar is altijd ontoelaatbaar. Hij kan geen enkel excuus inroepen voor zulk een laakbare reactie.
Raar dat sommigen hier nog verzachtende omstandigheden zien of een gedeelde schuld bij het slachtoffer willen leggen.
Als er iemand gedeelde schuld treft, dan waarschijnlijk de directie die de ernst van de zaken nogal vrij laat inzag en zoiets niet wist te voorkomen.

Ruben
18 mei 2009 14:31

Deze leraar is niet normaal bij zijn hoofd. schorsen voor het leven zonder uitkering en een vette taakstraf geven. afschuwelijk om zo om te gaan met verstandelijk gehandicapten.
als leraar heb je een gezagspositie en die heeft hij grof misbruikt waardoor het kind een levenslang trauma op kan lopen.

DiscoJockey
19 mei 2009 17:23

Ik ben het helemaal eens met de stelling van ‘O Jee’… Ik vraag met bij het zien van deze beelden echt af wie er mentaal minder begaafd is. Ja, het is waar dat de jeugd van tegenwoordig in veel gevallen nog maar weinig respect vertoond maar dat zul je niet verbeteren wanneer je op deze ontoelaatbare manier reageerd. Deze man is voor de rest van zijn carriere afgewerkt. Iets waar ik volledig achter kan staan.

sjaak
19 mei 2009 20:44

Inderdaad….Goed bezig,duidelijke mietjes vertoning !! Sinds militaire dienst is afgeschaft,stikt het van de watjes zoals jullie !!! Stelletje fagots…geen fatsoen in je donder, rond lopen in een 150 euro broek die half onder je reet hangt met een zichtbaar rose kleurige Bjorn Borg onderbroek, ipod in je oor,kapsel als een dragonball !! Er word iemand opgevoed hier !! Stelletje mietjes…
Oja…stel dat vent is inderdaad niet 100%…moetje dan filmen ? je red de slachtoffer uit zijn handen en vertel je die ouwe, dat ie fout is,hoe klein je ook bent !!! Niet vergeten !!! De waarheid maak je groot genoeg !! Degene die fout bezig is weet dat hij fout is,want de mens is daarmee geboren…Beetje opkomen waar je ook bent tegen wie dan ook !!!

Ben 21 jaar,heb fatsoen in mijn donder,luister naar Hiphop,geen shit drugs ,heb een broek van 150 euro, je ziet mijn onderbroek niet,heb overal gewerkt, altijd een hand gekregen van bedrijfs eigenaren vanwege wederzijdse vertrouwen en respectvolle gedrag.Ook foute chefs tegengekomen….die vergeten mij niet meer !!! : D

19 mei 2009 22:31

Moest het al eens eerder gebeurd zijn was het ook al lang al gefilmt. Die heeft gewoon een jaar te lang les gegeven.

Onderschat lesgeven in buitengewoon onderwijs niet. M’n ex-gebuur heeft ooit in zo’n school les gegeven en de meeste van die snuiters hun mentaliteit is verre van normaal…eerder marginaal. Je zou zelfs als ouder al schrik hebben dat jou kinderen bij zulke kinderen gaan spelen, gewoon om die mentaliteit buitenshuis te houden. Tegenwoordig is marginale opvoeding ook al gehandicapt…

Dus ik zou zeggen, als je het ganse verhaal niet kent is het beter te zwijgen, want in dezelfde situatie hadden de stoppen bij jullie misschien al langer doorgeslaan….of eerder zelfs niet aan begonnen omdat lesgeven in bijzonder onderwijs nog eens te min zou zijn ook.

Niet dat ik het hier minimaliseer of zelfs goedkeur, verre van zelfs. Zoiets had hij moeten zien aankomen en al lang aan de alarmbel moeten trekken, of zelfs zijn collega’s. Maar nu zal iedereen daar wel doen alsof z’n neus bloed zeker… Mij maak je niet wijs dat dit plots opkomt, zo’n opgekropte woede.

Dat ze hem op ziekteverlof zetten en daarna op pensioen… die vent is mentaal versleten om nog op zo’n school les te geven.

Blackrose
19 mei 2009 23:07

Wat ervoor, en erna is gebeurt… is niet echt van toepassing…
Het gedrag van die leraar is ongehoord hoever hij het bloed al onder zijn nagels heeft uitgehaald… Als die leraar die situatie niet meer de baas kon, had hij deze jongen buiten moeten zetten, naar secretariaat ofzo, er is altijd een humane manier op een probleem op te lossen, niet door die jongen te mishandelen en te traumatiseren. Gehandicapt of niet… Mentaal gehandicapt of niet, niemand verdient deze behandeling…

valk70
20 mei 2009 08:05

De leraar is volledig in fout maar ze kunnen te ver die kinderen hij had de jongen gewoon van school moeten sturen(te veel is te veel) wat kan een mens niet allemaal verdragen.

Little_baby_star
23 mei 2009 06:44

da za na is bij mijne zoon moete doen se kem dee leerkracht zelf vast dee gast moe in den bak zitte en lut ze dee d ma is goe afzien ginder zoiet kan gwn weg ni ksnap ni da die school da nix aan doe en die ouders oek ni ge moe is denke da da zelf a eige kind is da thuis komt enoiets vertelt dan worde tog ZOOOOOOOOOOOOOOOT!!!!!!!!
rammel moe deje gast krijge da’s gene leerkracht tege kindere kan em et wel hale is zien of da tem is iemand tege komt da tem herkent en em is een lesje leert is zien hoeveel streke da dem nog ei
dee leerkracht moe van t’school gstrt worde en een straf krijge zoiets kan gwn weg ni

Mattias
27 mei 2009 13:39

Ik vind da er over van die leerkracht!
Als die weet da die jongen een probleem heeft dan gade na de directie om der over te spreken, ma ge moet die jonge nie mishandelen. Zo maakte et nog erger.
Ma een jonge me een mentaal probleem moete op een speciale school zette, das ook wer waar.

Mattias
28 mei 2009 16:34

Maar ja, hij zit eigenlijk op een speciale school h?.

Olle
20 juni 2009 14:48

This is sick, i hope the boy is ok now!

I hope the man burn in hell!

Nigel
13 juli 2009 14:03

hoeda zijn klasgenoten da late gebeure ? schijtluize

Flipper
2 december 2009 19:03

Weet je wat het is? Leerkrachten zijn gewoon een appart volkske. Voor die paar uur in de week da ze les geven, zelfs dat kunnen de meeste niet aan. Wil die allemaal eens een maand meenemen naar mijn werk, die platte mussen. Ze maken hun handen nooit vuil, toch niet tijdens hun uren, hebben allemaal een dikke nek, verkopen streken mee hopen en wanneer er een leerling een beetje lastig doet, in dit geval een jongen die er niet aan kan doen, dan flippen ze, die bullebak zit daar ni op zijn plaats. Bij mij heeft da ooit ook eens ene geprobeert om mij te slaan, viel da tegen voor die vent. Voor de jongens jeukte zijn vuisten, voor de meisjes iets anders waarschijnlijk. nee, ik zeg het nog eens, leerkrachtjes zijn een vies vroom volkje. groetjes Flipper xxx

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP