Alien kijkt door raam

[VIDEO] De Denver Post heeft op haar website een videofilmpje geplaatst waarop een alien te zien is. Deze film is tijdens een offici?le persconferentie aan de Amerikaanse pers vertoond. De alien zou in 2003 bij toeval gefilmd zijn door Stan Romanek, die met zijn camera gericht op een raam van zijn huis wilde vastleggen wie zijn tienerdochters zouden begluren. Het totaal drie minuten durende filmpje laat zien hoe plotseling het hoofd van een alien achter het raam te zien is. Het ‘wezen’ draait duidelijk met zijn hoofd heen en weer, lijkt ergens naar de kijken, en verdwijnt dan weer.

Romanek zou volgens eigen zeggen al meer dan 100 ‘encounters’ met aliens hebben gehad. Foto’s van bizarre rode tekens op zijn lichaam zouden moeten bewijzen dat hij ontvoerd werd door buitenaardsen. En sinds hij tijdens een autorit in Pennsylvania een UFO fotografeerde, zijn er 44 vogels op mysterieuze wijze tegen zijn autoruit te pletter gevlogen. De reden: elektromagnetische effecten als gevolg van het UFO-kontakt.

Experts lijken hem in dit geval serieuzer te nemen. De opname lijkt vooralsnog authentiek, al valt natuurlijk niet te zeggen of het hier een ‘echte’ alien betreft, of iemand met een alien-masker voor zijn gezicht.

Jeff Peckman, een inwoner van Denver die de opname screende, beschreef de vertoning van het filmpje aan de verzamelde pers als ‘historisch’. Hij heeft een voorstel aan het gemeentebestuur van Denver gedaan voor de oprichting van een 18-leden tellende ‘buitenaardse zaken’-commissie.

Volgens Peckman proberen overheden en bedrijven het bestaan van aliens te verbergen, omdat zij bang zijn dat de buitenaardse technologie alles wat nu op Aarde te koop is, overbodig zal maken.

Houd er rekening mee dat dit een hoax kan zijn want de echte Jeff Peckmanvideo zou nog niet integraal online staan volgens geruchten.

Dit zou een ‘echte’ screenshot uit de Peckman video zijn

(bronnen: weeswaakzaam.punt.nl, grenswetenschap.nl)

Trefwoorden: , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP