Image and video hosting by TinyPic

[VIDEO] Opgelicht?! is een serie reportages over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Bedrogen. Beschaamd. Opgelicht. Dit zijn de mensen die zich, soms wanhopig, wenden tot dit programma. Een tatoeëerder die wel eens een steekje laat vallen, zowel privé als in zijn werk. Hij spiegelt al zijn verschillende vriendinnen een rooskleurige toekomst voor, waarin huizen gekocht zullen worden en gelukkige gezinnetjes worden gesticht. Maar dat sprookje wordt allesbehalve werkelijkheid. In plaats daarvan trekt hij zijn slachtoffers mee in een fantasiewereld vol leugens, bedrog, overspel en torenhoge schulden.

Onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Het hoofddoel is waarschuwen en signaleren. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden actief gezocht en geconfronteerd met hun daden en hun slachtoffers. Ook waarschuwen we voor actuele trucs van fraude en bedrog. Nieuwe misstanden worden getoond en er wordt geprobeerd toekomstige slachtoffers te voorkomen. Er is regelmatig verslag van de rechtsgang van verdachte oplichters en er wordt geprobeerd rechtsgang van verdachte oplichters alert te maken en te houden op alles wat zich afspeelt in deze schimmige wereld.

Get Microsoft Silverlight

Voor het (her)bekijken van “uitzending gemist” wordt gebruik gemaakt van de Microsoft Silverlight techniek. Microsoft Silverlight is de nieuwe tegenhanger van Abode Flash. Het biedt animatie, media en user-content interactie aan voor de webbrowser. Om Silverlight te kunnen gebruiken moet een plugin van 1 Mb worden geïnstalleerd. Wanneer de plugin niet aanwezig is, kan deze direct worden geïnstalleerd. De installatie duurt hooguit 20 seconden.

www.silverlight.net

Trefwoorden: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP