Opgelicht?!

[VIDEO] Opgelicht?! is een serie reportages over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Bedrogen. Beschaamd. Opgelicht. Dit zijn de mensen die zich, soms wanhopig, wenden tot dit programma. Help mijn auto is gekloond! Over georganiseerde autocriminaliteit: hoe een auto een dubbelganger krijgt. Wanneer u een tweedehands auto koopt, zorgt u er natuurlijk voor dat u het juiste kentekenbewijs en andere autopapieren erbij krijgt. Pas dan bent u de rechtmatige eigenaar van de auto. Maar hoe kan het dan bijvoorbeeld dat u bekeuringen binnenkrijgt, gemaakt op plaatsen waar u nooit gereden hebt? Grote kans dat u het slachtoffer bent geworden van een autokloon.

Als uw auto niet het originele exemplaar maar een gestolen auto blijkt te zijn, dan wordt deze door de politie in beslag genomen. Geld kwijt, auto kwijt! Criminelen dupliceren auto’s door wagens te stelen en ze te voorzien van een nieuwe identiteit. Met behulp van valse kentekenplaten, kentekenbewijzen en chassisnummers worden de auto’s te koop aangeboden. ‘Opgelicht?!’ deed een diepgravend onderzoek naar deze autodieven en weet hun werkwijze vast te leggen door zich voor te doen als ge?nteresseerde koper. Tot slot ziet u exclusief in ‘Opgelicht?!’ de aanhoudingen van deze bende autocriminelen die voor meer dan een miljoen euro schade hebben veroorzaakt. In de studio geeft onder andere de politie tekst en uitleg.

Get Microsoft Silverlight

Voor het (her)bekijken van “uitzending gemist” wordt gebruik gemaakt van de Microsoft Silverlight techniek. Microsoft Silverlight is de nieuwe tegenhanger van Abode Flash. Het biedt animatie, media en user-content interactie aan voor de webbrowser. Om Silverlight te kunnen gebruiken moet een plugin van 1 Mb worden ge?nstalleerd. Wanneer de plugin niet aanwezig is, kan deze direct worden ge?nstalleerd. De installatie duurt hooguit 20 seconden.

www.silverlight.net

Trefwoorden: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP