7 juni nadert en dit betekent verplicht gaan stemmen voor de Vlaamse en Europese verkiezingen. De hele verkiezing-circus is ondertussen op gang gekomen en de politieke geloofwaardigheid zit op een dieptepunt. Zullen de traditionele partijen klappen krijgen en zal Lijst Dedecker zorgen voor een mokerslag of zullen de mannen van de PVDA+ het politiek circus stoppen. Nog nieuw met deze verkiezingen zijn de LSP (links socialistische partij) en SLP (sociaal liberalen) die ongetwijfeld stemmen van mekaar zullen afsnoepen. De volledig gedegouteerde mensen kunnen nog altijd een foert-stem uitbrengen op Vlaams Belang die naar de verkiezingen trekt met “Dit is ONS land”… en van niemand anders. Voor wie het zelf niet meer weet kan je de stemtest even uitproberen die na een paar vragen je vertelt welke partij het dichts bij jou staat.

Geef je geld uit aan vuurwerk?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Trefwoorden:

46 reacties op Poll : Verkiezingen 2009

lullo
19 mei 2009 06:59

Zijn er hier nu echt mensen die voor ldd gaan stemmen, die daar intrappen ? Die partij vertegenwoordigt alles, behalve het gezond verstand.

Pol
19 mei 2009 08:03

@ lullo, als je sommige comments hier leest had je dat toch wel kunnen raden ?…

fons
19 mei 2009 08:15

Dit had ik nooit verwacht. Die poll geeft gewoon weer hoe er net niet gestemd moet worden. Lees LDD en Vlaams Belang hun programma nog maar eens en denk voldoende na voor je met zoiets akkoord gaat. LDD populistisch allemaal goed en wel, maar wat hij met de werklozen doet is smerig. Ze eerst naar hem lokken met populistisch gezever, en dan na 3 jaar hun werkloosheidsuitkering afpakken als ze geen werk gevonden hebben.

friskobanan
19 mei 2009 08:44

tja, misschien eerst is een poll doen voor de gemiddelde leeftijd hier aanwezig na te gaan!

en daarnaast: de meeste mensen op the interwebz zijn gwn motherfuckers!

ViT
19 mei 2009 08:55

NVA

bramp
19 mei 2009 09:31

shit gasten, beetje nadenken kan je toch?
dit is ons land en van niemand anders!!!
heeft er nog niemand een extreem rechtse intelligente opmerking?

dannydeboskabouter
19 mei 2009 10:06

ik heb een intelligente extreem rechtse oplossing, maar dan met een linkse toets:) We zouden allemaal op lijst de decker moeten stemmen, die paljas kan al zijn beloften toch niet waarmaken, zodoende verdwijnt lijst de decker van de lijst volgende stemronde XD

Btw vlaams belang heeft de strijd toch al verloren, die mongolen zijn nog een beetje aan het spartellen in brasschaat, schoten en schilde

glenn
19 mei 2009 10:40

stem op wie je wil het maakt geen bal uit jongens en daar moet je niet slim voor zijn . veel beloven weinig doen zo is het nu eenmaal altijd geweest . de slimme zitten in de regering wij zijn dommeriken door keer op keer hun onzin en beloftes te geloven en er dan nog vr te gaan stemmen ook

fons
19 mei 2009 10:45

Tis de moment niet om op LDD te stemmen. Dannydeboskabouter heeft gelijk, maar ’t is gewoon echt de moment niet.

@bramp: ‘dit is ons land en van niemand anders’. Dat is de enige echte extreemrechtse opmerking die ik hier al gelezen heb. Net 18 geworden zeker en je mag voor de eerste keer gaan stemmen? Denk toch nog maar eens goed na wat rechts en links juist betekent en stem liever blanco dan voor de populist die zichzelf continu tegenspreekt.

Klepper
19 mei 2009 11:33

We mogen ons vooral niet blindstaren op het woord ‘populisme’. Tegenwoordig wordt dit woord gebruikt om iemand mee de kop in te slaan. Is het woord populisme gebruiken dan ook geen vorm van puur populisme? Wat betekent het woord populisme dezer dagen nog? Niemand weet het, maar iedereen gebruikt/misbruikt het wel. Het is maar gewoon hoe je het invult.

19 mei 2009 12:00

Jakkes… Zoveel foute stemmen :s

19 mei 2009 13:18

Als ik naar deze poll zie dan kan ik wel leven met een coalitie van groen en nva. natuur gaat voor en het is crisis he man! Een beetje protectionisme mag wel.

De visser
19 mei 2009 15:39

zeg babies allemaal … waarom stemmen het haalt allemaal geen zak uit.

Doe eens gewoon jullie zin en trek niets van dat circus aan

De groeten van een rijke 44 jarige ondernemer die zich niets aantrekt van heel het systeem

bompa
19 mei 2009 15:45

meh alle stemtesten zeggen het zelfde: Ik moet voor het Vlaams Belang stemmen. Ik zie dat er hier nog slimme gasten/maskes zitten die erzo over denken. Als jullie het goed beseffen is ons land stillaan vol gebouwd aan het geraken en niet alle mensen willen in een flatje leven. Ik wil later toch een deftig huis hebben met een mooie tuin maarja als er hier nog veel “nieuwe” belgen gaan komen zal mijn mooie tuin niks anders zijn dan een scheef getrokken terrasje op de 15de verdieping

fons
19 mei 2009 15:53

Haha, bompa. Van u ben ik hier al veel zever tegengekomen op mafiablog, maar dit slaat toch echt alles. Als het enige waar gij aan kunt denken is dat er te veel allochtonen bij ons zouden komen wonen, en als dat u om de een of andere bizarre reden zorgen baart omdat er dan geen plaats meer voor u zou zijn, vind ik het alleen maar racistisch. Als ge dan ook nog eens om diezelfde reden denkt dat ge op het Vlaams Belang moet gaan stemmen omdat zij zogezegd de partij zijn die de buitenlanders buitenhouden en zo Belgi? zullen verbeteren, is dat kijken zonder te zien hoe het echt in elkaar zit. Wat staat er voor de rest op het programma van het Vlaams Belang? Is dan het enige wat telt ‘Vlaanderen Boven’ en ‘Dit is ons land’? Ik denk dat er op dit moment wel andere zaken zijn die belangrijker zijn. Daarenboven ben ik heel erg trots dat ik Vlaming ben. Maar ik ben ook Belg, Europeaan en wereldburger en ik leef graag met iedereen samen. Maar goed dat de bezoekers aan deze blog niet representatief zijn voor de rest van de bevolking.

Pol
19 mei 2009 17:46

@bompa: Welke wereld zou het eerlijkste zijn, eentje waar gij in een dikke villa in Brasschaat en een andere persoon in een sloppenwijk, of eentje waarin ge alle 2 in een mooi appartementje woont en in de zomer samen op het terras of het dak kunt gaan BBQen?

armand
19 mei 2009 18:13

tzijn allemaal rotzakken, en democratie is een vertelselke gelijk sinterklaas.

buh, heb mn stem weggegeven & ben weg uit belgi?

bye

bramp
19 mei 2009 18:30

@fons mijn post was sarcastisch
buiten dat mijn schoenmaat gelijk is met hun gemiddeld IQ heb ik weinig gemeen met het vlaams belang

bramp
19 mei 2009 18:31

btw 44

Pol
19 mei 2009 18:57

@ bramp: dan hebben ze bij VB nog geluk dat ge grote voeten hebt :-p

Santa
19 mei 2009 19:17

Kijk eens aan, de xenofoben staan op kop.

pep
19 mei 2009 20:44

voorlopig nva , die hebben nog tenminste woord gehouden en de rest ruziet maar verder

pep
19 mei 2009 20:51

je moet politiek een beetje volgen en het is zeker fout dat je altijd op een vaste partij kiest , want die doen ook dingen waar je niet mee akoord gaat.
ik koos vroeger ook altijd voor een vaste partij,maar daar ben ik van afgestapt en ik ben zwevende kiezer geworden.
als een partij het niet goed deed of zijn programma niet waar maakt,stem ik op een andere partij en dat zou iedereen moeten doen

20 mei 2009 00:22

Pep bravo! Maar dan wel genuanceerder natuurlijk… je kan nooit iedereen blijmaken he

qdsf
20 mei 2009 02:41

nu uitgesproken rechts stemmen (het vlaams belang) stemmen en zeggen dat het een foert stem is.. derna gade afkomen dat ge het niet gewust hebt zeker.

Stem gerust op het vlaams belang maar doe het op zijn minst bewust. en draag verantwoordelijkheid voor u keuze. tweezakken heeft niemand wa aan zelf ni alst er vlaamse zijn

Warl
20 mei 2009 08:52

Welk nut heeft het om naar een partijprogramma te kijken van de zogezegde socialisten of VLD als ze toch hun goesting doen? Ik hou rekening met het gepruts en leugens van deze partijen, niet met wat ze beloven.
Iedereen maakt beloftes, maar wat is een belofte waard?

pep
20 mei 2009 15:42

ik heb voor verschillende partijen gekozen en ja ook voor het vlaams belang (in de periode met abou jahjah),maar ik zal voorlopig nooit voor het socialisme kiezen (hun gratis verhaal, migrantenstemrecht door ons strot geduwd . schandalen vroeger en nu (parti socialist),enz….)

bompa
20 mei 2009 17:50

@Pol: ik zou liever een villa in sint-denijs westrem hebben hoor en als ik zo 1 heb is het omdat ik er veel voor gewerkt heb. Moest je het niet weten ik werk geregeld een nachtje door en ben vrij veel een dikke 36 uur achter elkaar wakker door te werken. Als er dan 1 in de sloppenwijken woont is het dan zijn eigen schuld en moet hij maar werken gelijk nen ezel zoals ik doe. Zelf werk ik veel bij als portier en geloof me op de 10keer problemen is het 9keer hetzelfde bruin/zwart kleurke dus ommeduur moet je daar toch zeer weinig van hebben

armand
20 mei 2009 23:23

en slim ook nog, ge hebt de juiste kaarten gedeeld gekregen

Touchke
21 mei 2009 15:16

duts da dit ier gepost heeft
aub ze
foert-stem uitbrengen op Vlaams Belang
volgens mij heeft vlaams-belang al het meeste stemmen bij deze poll
Dit is ook ons land van de vlamingen
als al sie makkake enzo het nie aansta
awel e
wa doede ier nog?
ga dan trg naar u land en ga daar beetje van uwe tak gaan maken
ons land, onze regels
ze komen naar ier omdat ier goe is
awel alst dan niemeer goe word
da ze dan vertrekke

reden dat u voor vlaams belang moet stemmen:
ge zult u veilig voele op straat, geen groepe makkake die op u kan afkomen
kijk na gevangenis: 80% van gevangene zijn makkake
awel e als we hier da volk nie hadde toegelaate e
dan waare er dus 80% minder misdrijven gebeurt e
minder inbraken
stop vandalisme!
weg met vreemdelingen!
Wite power!

mogelijke oplossing:
we bouwen ne muur me prikkeldraad enzo rond waloni?
en we smijte daar alle walen en vreemdelingen, en we maken er een soort van jurassic park van

sdf
21 mei 2009 15:52

Rechtse rukkers

Dafu
21 mei 2009 16:12

Vele domme mensen die denken wanneer zo een klein stukje van het publiek van belgie voor VB stemt,dat deze echt aan de macht zullen komen. Denk eens na voor je post, iets meer macht aan VB, iets minder macht voor de tamme sossen maar VB gaat nooit z’n willetje kunne doordrijven dat weet je nu toch ook?

Ben geen voorstander van VB, wel voorstander van gezond verstand

pep
21 mei 2009 23:25

ldd heeft wel zijn gezond verstand verloren door vijnck terug in zijn partij op te nemen.Hierdoor zal hij zwaar op afgerekend worden.Vanmij zeker geen stem,alhoewel hij eerst mijn voorkeur had

Touchke
21 mei 2009 23:36

ge zou beter allemaal voor vlaams belang stemmen
ge gaater nog allemaal spijt van krijgen

bv
stel da u vrouw of dochter overstraat loopt
en word verkr8 door groepke vreemdelingen
aha dan is da de fout van alle mensen die niet op vlaams belang hebben gestemd

@ Dafu
gezond verstand mijn gat ja
maak dan dat ze de meerderheid halen
want vroeg of laat zul je er spijt van krijgen dat je niet eerder voor hun hebt gestemd
let op mijn woorden!
onthou ze maar goe
en als u dierbaren iets is overkomen e
dan e zulle we nog eens spreken

Touchke
21 mei 2009 23:39

iere stelletje linkse dutsen
http://www.mafiablog.net/rolstoelpatient-wordt-beroofd/
tsijn weer vreemdelingen!
willen jullie dat dit hier ook gebeurt
aha
da d8 ik al

Stem op vlaams belang en stop de criminaliteit en de lafheid

bramp
22 mei 2009 13:36

44 is een gemiddelde sommige liggen er duidelijk onder,
bij het vlaams belang gaat het er niet om onze allochtone medemens buiten te smijten da groepke marokanen dat u al een paar keer verkracht heeft zal hier blijven en daarom is het misschien beter om het probleem hier op te lossen dan het in iemand anders zijn nek proberen te schuiven
terug naar u land; lol ga gij maar terug naar u grot

Touchke
22 mei 2009 15:57

@bramp
en hoe loste het probleem op
da groepke buitesmijte

bwona
22 mei 2009 20:25

Jongens, jongens wat lees ik hier allemaal.
Best allemaal eerst de programmas van de verschillende partijen eens lezen. Ik vraag me af als jullie dat al eens hebben gedaan ?Wat ik hier lees wijst er zeker niet op.
Cafe praat en meer niet.
Sorry boys ….. maar zo is het. Ik heb mijn keuze gemaakt op basis van het programma. En voor mij is dat donker blauw.
Allee, schiet me nu maar eens goed af…….

Kelly
23 mei 2009 11:40

Ons land beschikt over democratie dus maakt niet uit wat andere mensen denken. Iedereen heeft zijn eigen stem.
Het wordt gwn tijd voor iets anders.. CD&V heeft lang genoeg geprutst.. Mijn stem gaat ook naar lijst Dedecker!!! & er zijn er meerdere die zo denken…

chantal
23 mei 2009 11:45

Kijk idd naar hetgeen er in het verleden gebeurd is, als je weet wat er gebeurd is, stem je toch niet zomaar op CD&V.. kan men verstand ni bij, …
Eerst zitten we hier een jaar zonder regering omda het ze ni eens kunnen worden. Iedereen denkt aan hun eigen belang.
Veel beloften zijn er gebeurd de vorige verkiezing, er is zo goed als NIKS van gekomen.. Tijd voor iet anders!

[…] & Op wie zou u stemmen als het vandaag verkiezingen zouden zijn? – Pagina 36 – Politics.be Poll : Verkiezingen 2009 | MAFIA Blog => mogelijk moet je zelfs nog eerst stemmen. POLL: 7 juni..voor wie ga je stemmen […]

bert
30 mei 2009 08:54

Ja we moeten inderdaad de criminaliteit aanpakken, en dat doen we in de eerste plaats door faschisten van het vlaams blok te verbieden en die ze partij of liever gezegd criminele bende te vervolgen.Of zijn jullie van gelder die opgeleid was door deze bende al weer vergeten niet enkel hij had gestraft moeten worden maar ook zijn ouders en de hele bende van vl belang die hem hiervoor hebben klaargestoomd.

bert
30 mei 2009 09:09

ik bedoelde natuurlijk hans van temsche en niet van gelder , waarvoor mijn excuses , maar het lijstje van rascistische moorden wordt zolang dat je je wel is van naam kan vergissen he.

Koen
31 mei 2009 11:44

De weergave van de realiteit: 200 VB stemmen en 5 linkse oentjes die moord en brand komen schreeuwen.
Grapping.
De Vlamingen blijven niet dom hoor.

Aan bert:
Waar zie jij racistische moorden in Vlaanderen?
HVT was een ziekelijk alleenstaand feit.
Of bedoel je de 10-tallen andere moorden in omgekeerde richting?
Die zijn er voldoende ja.
De link met het VB was volgens de rechter trouwens onbestaande.
Ik weet dat je jezelf als corrupte sos boven de wet waant en dat je zonder agrumenten zit zodat je je eigen leugens dan maar komt rondstrooien maar gelieve u aan de feiten te houden.

Volgende week wordt links verder uitgerookt.

Jan
2 juni 2009 23:57

Oeioei, hopelijk voor zowel allochtonen als Vlamingen komt deze poll niet uit.

Vlaams belang => schrikwekkende toestanden!!

De man
6 juni 2009 11:36

t zijn toch allemaal zakkenvullers, postjespakkers en zeveraars, de 1 wat erger dan de ander. voor mij part mogen ze ze allemaal op de maan zetten dan kunnen ze daar de boel verkloten. Wij maar hard werken om hun duurbetaalde postjes te financieren en een hoop teveel ambtenaartjes te betalen. De staat is de vijand die ons dwingt tot moderne slavernij met hen als puppet-players.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP