sofa.jpgToen de nieuwe chocolade-gekleurde bankreeks aan haar huis in Brampton werd geleverd, was Doris Moore overweldigd toen ze de verpakkingsetiketten te zien kreeg die de kleur beschrijven als “Nigger-brown.”

8 reacties op Racistische Sofa

Kaboeter Ponymeister
10 april 2007 21:38

hahaahahahahahahahahahahahahahahahah
Rascisten met gevoel voor humor

qsdf
10 april 2007 22:38

als nigger een scheldwoord is, neger dan ook ?
amai, ge moe soms agliek opletten me hoe ge nen mens noemt … ofda ze mij nu blank, wit of snowflake noemen … kan mij geen nigger ass schelen wi

Mr. Cole
11 april 2007 00:28

agliek??

wi

qsdf
11 april 2007 09:21

kdoe agliek me beste voe e bikke algemeen te babbelen …

Mrnice
11 april 2007 10:24

LOL!

choco
11 april 2007 15:21

idd qsdf, Wij zeggen hier toch allemaal neger ? Ze moeten ook niet overdrijven. Wij moeten eens een houthandel proberen aan te klagen omdat ze ‘blank hout’ verkopen !!!

Wij zijn wit en blanken, zij bruin en negers, wat is daar nu mis mee ?
(kleurlingen telt niet, want theoretisch zijn wij roze en dus ook een kleurling)

barry
11 april 2007 18:48

blanken waren nooit slaven geweest. het woord neger is een scheldwoord gemaakt door ons ‘blanken’, om donkere mensen minderwaardig te laten lijken. dus hoe je het ook draait of keert, het is en blijft een scheldwoord. en “blanken” niet.

gaatjeniksaan
12 april 2007 01:17

das juist. neger komt van negro. en in een zekere taal is de vertaling wslk ook slaaf. waar bij anderen de vertaling zelfs vuil betekent. maar bovenal in vele talen is de origine van het woord toch op de huiskleur bedoeld. negroide of niger is dus zwart.
Die chinezen zullen dat dus vast niet zo bedoeld hebben. Wie weet wat al die zweedse namen in de ikea willen zeggen. Lösers.hahaha
Het is raar maar waar ook de beste manier om een persoon te omschrijven. WE zeggen toch ook niet witte of roze of gele of bruine tegen een persoon?
Ik weet dit van een neger dat hij liever neger genoemt wordt dan zwarte. En als je het er toch nog moeilijk mee hebt zeg dan afrikaan ofzo.

voila en nu een andere post graag

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP