Rijbewijs halen? In natura betalen! [nsfw]

Via www.rijbewijs-goedkoopste-in-natura.nl (geregistreerd sinds 20 april 2010), kunnen vrouwen en homoseksuele mannen in Nederland hun rijbewijs halen in ruil voor seks. De manier van werken wijkt op het eerste gezicht niet af van die van normale rijscholen. Deze ruilhandel groeit gestaag en is in toenemende mate populair bij jongeren. “Dat gebeurt ergens achteraf in de auto of op een andere plaats,” vertelt Patrick, de man achter de website. Door de media-aandacht heeft de eigenaar besloten de website (sinds zaterdag) twee weken offline te halen. Zolang de seks vrijwillig gebeurt en de rijinstructeurs bevoegd zijn, is het niet strafbaar. Met Google kunnen we echter de cache opvragen van de site. Maar er zijn wel meer mensen die hun (v)rijvaardigheden willen delen, op sexjobs.nl heb je een ruime keus. Ben je reeds in het bezit van een rijbewijs en wil je daar ook nog een ‘vrijbewijs’ bovenop, dan kan je terecht bij Hot Marijke’s vrijschool. Voor ‘slechts’ € 250 per les krijg je van haar een stoomcursus die je omtovert in een zelfzekere minnaar. Het is aan te raden om zes maal, één uur les te volgen, wat neerkomt op € 1.500. Indien je de volledige cursus bij de startles betaalt, is het slechts € 1.250, dan krijg je de zesde les van € 250 gratis.

En dit staat op rijbewijs-goedkoopste-in-natura.nl, mocht de Google cache ondertussen verlopen zijn.

Rijbewijs goedkoopst in natura
Rondom de paatsen

* startpagina
* Info
* Amsterdam
* Zaandam
* Uitgeest
* Hoorn
* Beverwijk
* Bussum
* Bergen op Zoom
* Ermelo
* Apeldoorn
* Putten
* Doorwerth
* Nijmegen
* Deventer
* Wassenaar
* Leiden
* Delft
* Rotterdam
* Rijinstructeur
* Weerzinwekkend
* Contact

—Voor veel personen is het behalen van het rijbewijs, meestal door geldgebrek , helaas niet mogelijk maar wel zeer gewenst. Hierdoor ontstaan regelmatig schrijnende situaties, b.v. werk kunnen krijgen maar alleen wanneer je een rijbewijs hebt, of bemerken dat al je vriendinnen en vrienden en bekenden, bezig zijn met lessen of het rijbewijs al bezitten, maar voor jou vooralsnog alleen maar een droom is, o.i.d. . En doordat een lening verkrijgen vaak ook onmogelijk is, kan deze mogelijkheid nog perspectief bieden, namelijk:

Rijles krijgen van een ervaren rijinstructeur totdat je daadwerkelijk bent geslaagd en het rijbewijs kan ophalen. Voor de duidelijkheid het is inclusief de lessen ( van 2 uur ), examen, evt. TTT, en wanneer nodig het herexamen. De betaling is, zoals de site ook aangeeft, niet d.m.v. geld maar in natura.

Dit is mogelijk, in en rondom een straal van +/- 20 Km. van de plaatsen die hiernaast worden aangegeven.

Wanneer jou plaats er nog niet bij staat kun je, wanneer je geïnteresseerd bent, altijd informeren of er plannen aanwezig zijn bij jouw in de omgeving te starten.

P.S. reageren vanuit Brabant, Limburg, Gelderland en Zuid-Holland heeft geen zin meer. Het eerste jaar zitten de instructeurs daar vol.( zij nemen maar 1 sommigen max.2 leerlingen per jaar aan op deze wijze ). bericht is van 21 jan. 2011

Trefwoorden: ,

4 reacties op Rijbewijs halen? In natura betalen! [nsfw]

voetjers
24 januari 2011 10:48

zieleg!

24 januari 2011 15:44

Damned, jullie hadden wel mogen waarschuwen, dat hier foto’s van hot marijke stonden.

Bweuk, mij lunch komt ver weer naar boven

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP