Secret Story

De realityserie Secret Story was een groot succes in Frankrijk en op 13 februari 2011 start de Nederlandse editie van het Endemol-programma op Net5. Secret Story speelt zich af in de Villa der Verrassing met een huis vol geheimen.

15 kandidaten, ieder met een geheim, verblijven in een afgesloten huis vol camera’s. Zij moeten 3 maanden lang hun geheim verborgen zien te houden en dat van de anderen zien te raden. Zo gauw ze een voet over de drempel zetten, verandert dit verhaal in hun ‘secret story’. In het huis – waar privacy onmogelijk is – moeten zij alles op alles zetten om hun geheim te bewaken. Tegelijkertijd is er de vraag die iedereen bezighoudt: wat zijn de geheimen van de andere bewoners? Wie is eigenlijk een dominee? Wie heeft er ooit de jackpot gewonnen? En zijn er echt twee zussen in het huis?

Voor elk geheim dat een bewoner ontrafelt, krijgt hij of zij geld. Wie zijn geheim verliest, is zijn geld kwijt. Maar: alleen voor de drie finalisten komt het geldbedrag daadwerkelijk beschikbaar. De uiteindelijke winnaar krijgt bovendien de hoofdprijs van 100.000 euro bovenop zijn geldbedrag. Overigens: wie zij geheim prijsgeeft, hoeft het huis niet te verlaten.

De kijker thuis weet welke 15 geheimen er zijn, maar weet niet wie welk geheim met zich meetorst. In het huis weet niemand welke mogelijke geheimen er zijn.

Secret Story zal 24/7 te volgen zijn via internet en applicaties voor smartphones. Ze moeten allerlei opdrachten uitvoeren, die via polls op sociale media worden uitgekozen door het publiek.

Vanaf 13 februari 2011 is Secret Story dagelijks te zien in de vooravond van Net 5 en wordt gepresenteerd door Renate Verbaan en Bart Boonstra. Op donderdagen is er een liveshow met een exit.

Wij van krim gaan de Nederlandse versie uiteraard proberen mee te volgen, want het zal allicht nog eventjes duren eer de Belgische versie er (ooit) komt.

www.secretstory.nl

Trefwoorden: , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP