Image Hosted by ImageShack.us

Ook je lul staat er keihard door (naar het schijnt)

[VIDEO/AFBEELDING/LINK] Elke ochtend is een strijd tegen de klok om te zorgen dat je zowel je ‘ik-moet-wakker-worden’ douche als je ‘ik-wil-instant-energie’ cafeïneshot hebt gehad. Fabrikanten hebben een zeep gecreëerd met cafeïne-extracten, die de gebruikers kan helpen met wakker te worden onder de douche. De cafeïneshot wordt tijdens het wassen geabsorbeerd door het lichaam van de gebruiker die het resultaat direct voelt. Met een brede glimlach en vol energie stap je uit deze verfrissende douche met het equivalent van zeker twee koppen van het zwarte goud stromend door je aderen.

De makers van de cafeïnezeep, Think Geek, hebben het stuk zeep ontwikkeld voor mensen die geen tijd hebben om én te douchen én hun ochtendshot cafeïne voor het weggaan in te nemen.

Overigens moet je niet in je haast alleen even je oksels inzepen, voor het beste effect moet je toch echt je hele lichaam inzepen. De cafeïne wordt dan keurig netjes door de huid opgenomen en komt vervolgens terecht in je bloedstroom. Het effect is exact het zelfde als wanneer je de koffie had gedronken. Je bloeddruk gaat omhoog en je pols versnelt waardoor je wakker wordt en je geest alerter is dan ooit.

Image Hosted by ImageShack.us

De fabrikanten hebben eraan gedacht om deze zeep te larderen met een heerlijk geurende mengeling van frisse pepermunt en revitaliserende citrusgeuren. Zie je een glibberig stuk zeep niet zitten, dan bestaat er ook een douchegel variant.

Image Hosted by ImageShack.us

Cafeïne is de meest actieve stof in koffie. Het wordt snel opgenomen in het bloed: de helft al drie tot vier minuten na het drinken. In tegenstelling tot wat je zou denken is het effect van de cafeïne op je lichaam na ongeveer tweeënhalf uur het grootst. De échte koffieliefhebber drinkt hem puur natuur, zonder door toevoeging van melk en suiker. Deze vertragen de opname van cafeïne alleen maar. Hoe komt het dat we ons zo geweldig voelen na het drinken van een sterke kop koffie? Cafeïne werkt niet alleen stimulerend op de nieren, maag en darmen maar ook op de hersenen. Verdwenen is het gevoel van vermoeidheid. Ook bij sporters is het gebruik van cafeïne erg populair.

Image Hosted by ImageShack.us

Eén waarschuwing is op zijn plaats, gebruik de zeep niet als je zwanger bent en houd het uit de buurt van kinderen. Daarvoor zit er net iets te veel cafeïne in.

De cafeïnezeep Shower Shock wordt verkocht via Internet en kost 5,15 euro.

Trefwoorden: , , , , , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP