Spore

[VIDEO/LINK/SOFTWARE] Electronic Arts heeft de ‘Spore Creature Creator’ demo officieel uitgebracht. In deze demo voor de PC en Mac zit volgens de ontwikkelaar ongeveer 25% van de volledige Creature Creator. Je zelfgemaakte wezens kun je opslaan in de Sporepedia, of maak er een video van en upload deze eenvoudig naar YouTube. Er zit dus nog niets van de game zelf in de demo. Spore is het nieuwe liefdeskindje van Will Wright (SimCity, De Sims en De Sims 2) en de internationale pers. De speler zal in deze game in staat zijn de evolutie van het leven op een planeet in eigen hand te nemen, later in de game zal de gamer met zijn ontwikkelde ras ook in staat zijn nieuwe planeten te ontdekken, te koloniseren of in te nemen.

De speler zal de evolutie kunnen controleren op zowel kleine als grote schaal. Men beginne met het ontwikkelen van eigenschappen van een ras door cellen aan te passen en te ontwikkelen, deze zullen weer uitgroeien en evolueren in meer ontwikkelde wezens. Wanneer je wezen wat meer ontwikkeld is en zich vermenigvuldigd heeft verandert de game in een soort RTS, waarin de speler groepen/stammen van het wezen controleert.

De speler kan de centrale hut waar de wezens samenkomen upgraden zodat de game verandert in een simpele versie van SimCity, hier moet je de technologie verder ontwikkelen en contact zoeken met andere ontstane steden op de wereld. Als de technologie zo ver is ontwikkeld dat de speler UFO’s en dergelijke ruimtevaartuigen kan bouwen, kan de gamer het heelal gaan ontdekken en nieuwe planeten koloniseren of observeren.

Je kunt via de EA Store de volledige Spore Creature Creator voor 6,99 euro downloaden. Als je de volledige game van Spore ook via de EA Store aanschaft, dan krijg je het aankoopbedrag van de Creature Creator weer terug zodra Spore straks uitgebracht wordt.

Spore zal op 7 september in de winkelrekken?liggen voor de PC en Mac.
Offici?le website

Cell Phase Trailer

Spore Creature Creator Review (Full Version)

Trefwoorden: , , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP