Sterk verhaal #10

Een zekere Bill werd erg moe tijdens een nachtelijke autorit. Hij kwam een klein hotelletje tegen langs de weg en besloot om wat te gaan rusten en de volgende dag zijn reis verder te zetten. Aan de balie vroeg hij of er kamers vrij waren. De manager vertelde hem dat er nog twee kamers vrij waren, die zich net naast elkaar bevonden. In één van de kamers zou er een geest rondwaren werd gezegd. Bill was verrast door dit bizar verhaal. Maar in plaats van een ander hotel op te zoeken, geeuwde hij eens flink en besloot om dan maar de ‘normale’ kamer te nemen.

Tegen de tijd dat hij op zijn kamer was en de deur op slot had gedaan, was hij al lang vergeten wat de manager hem had verteld over de geest in de kamer naast de zijne. Hij was zo moe dat hij op het bed plofte en vrijwel onmiddellijk in slaap viel.

Rond 2u ‘s nachts werd hij gewekt door een zwak licht naast zijn hoofdkussen dat door een gat in de muur binnenviel. Hij kroop dichter naar de muur om door het gat te kunnen kijken. Hij keek in de ‘bezeten’ kamer en zag een bevallige dame in een oude witte jurk. Ze stond in het midden van de kamer met haar rug naar hem toe. Ze bleef roerloos staan en bewoog niet, dus ging hij opnieuw liggen en viel terug in slaap.

Later die nacht werd hij nog eens wakker, en het licht viel hem meteen terug op. Hij keek voor een tweede keer door het gat, en zag deze keer niks. Geen meubelen, niks. Het enige wat hij zag was een rode gloed. Wat verward, haalde hij zijn schouders op en ging terug slapen.

Tijdens het uitchecken de volgende morgen, vroeg de manager: “Heb je de geest van het meisje gezien?

Bill antwoordde: “Ja, maar ze zag er eigenlijk wel knap uit. Ze leek helemaal niet op een geest”.

Waarop de manager zei: “Dan heb je waarschijnlijk haar ogen niet gezien, die zijn helderrood.”

(Via)

Trefwoorden: , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP