De laatste dagen was het hier nogal stil door onvoorziene omstandigheden. Vanaf morgen draait RB terug op volle toeren. Wens je het RB-team te versterken kan je hier je kandidatuur insturen.

14 reacties op Terug normaal

27 maart 2007 23:26

Wat is dit nou voor een titel man?
Terug Normaal, dit is niet eens correct Nederlands?

Check weblogs.originalsignal.nl/ voor een verzameling van de beste nederlandse blog sites. Ik kan jullie jaggle aanraden, veel posts, geen lappen tekst en een hele goede sfeer.

Met alle dank,

vdvoort

27 maart 2007 23:31

Owja, sorry voor de makers van dit blog, maar jullie hebben je het zelf aangedaan, waarom een succesvol concept weizigen? Layout is niet fijn omdat er zo ongelovelijk onnodige ruimtes in zitten. Bijvoorbeeld tusssen de comments, tussen de blokken rechts. Plaatjes zijn niet/slecht aangepast. Video’s werken soms slecht. Er staat een homo jongen op de banner :S. Dit duidt allemaal op inproffesionaliteit. Jullie kunnen het wel, jullie hebben de bronnen. Kijk aub alleen ff naar andere blogs, hoe zij het geregeld hebben en kom terug met nieuwe lay-out of de oude. Its just that simpel. Vond het vroeger met mafia altijd lachen om de site na te gaan maar tis nu niet waard meer. Fotos russische front zijn een houdertje maar tis niet genoeg ben ik bang.

succes ermee…

a
28 maart 2007 02:36

de persoon hierboven mij gebruikt de juiste woorden … de site trekt op niet veel meer. Ik dacht dat dit tijdelijk ging zijn en onder tijdelijk versta ik 2-3 dagen. Ondertussen zitten we hier al een paar weken denk ik toch al met een niet-functionerende site. Dit terwijl mafiablog (ik blijf bij de oude, veel betere, naam) toch wel een serieus aantal bezoekers over de vloer krijgt.
Ik vrees dat jullie poging tot vernieuwing niet goed zal aflopen.
Ga ff terug naar de oude lay out en denk es goed na over een nieuwe want zoals het nu is (en ik spreek uit ervaring als webdesigner) trekt het op niets en er zit ook niet veel in naar de toekomst toe

28 maart 2007 08:09

Helemaal mee eens, ik zit al bij mafia blog vanaf het begin, altijd leuk eff chekken. Maar nu is alles simpel weg verneukt, met als klap op de vuurpijl de nieuwe naam man ik ga nog steeds naar mafiablog en denk dan owja het is nu lidl.blog ook vind ik die reuze plaatjes als je ze aanklikt helemaal niks

Jan V.
28 maart 2007 11:45

Ik moet zeggen de kritiek mag hard klinken maar is wel enigszins terecht. Ik geef jullie nog wel het voordeel van de twijfel. Jullie hebben laten zien dat jullie het konden, nu nog laten zien dat jullie het nog steeds kunnen.

Kaboeter In De Brun
28 maart 2007 15:48

jep jet giender geliek site trekt ip de kloaten…

DookiE
28 maart 2007 16:04

Wat die eerste betreft, hoe durf je commentaar geven op hun Nederlands als je eigen post op geen kloten trekt.

Wat de site betreft, vernieuwing kan nooit slecht zijn, het geeft aan dat ze ermee bezig zijn en de dingen willen verbeteren.

Een apart guestbook of een forum voor suggesties zou misschien wel handig zijn bieme.

Trouwens wat mij betreft vind ik het helemaal zo slecht niet, de doorsnee bezoeker hier breekt gewoon graag alles af me dunkt. T is elke post hetzelfde.. Nuja, als ze op die manier hun tijd willen besteden..

Apculture
28 maart 2007 16:54

Het dunkt me dat Bieme het gewoon heel druk heeft en dat we geduld moeten hebben! Stelletje zageventen hierboven! Ga maar lekker ergens anders heen dan! Investeren in iets kost tijd en moeite! Geen enkel project dat opgezet wordt draait goed vanaf dag 1…

a
28 maart 2007 17:00

Er zijn idd heel wat mensen die alles afbreken. Ik daarintegen ben dan altijd zo dom geweest om daarop te reageren en mafiablog te verdedigen. Nu kan ik echter niets anders, dan akkoord te gaan met de kritieken want de layout is massa’s slecht, en er zijn al een tijdje echt nutteloze posts …

a
28 maart 2007 17:02

En om nog ff in te pikken op Apculture … als ge uw website redesigned, dan zorgde ervoor dat hij in orde is als ge hem online gooit, met mss nog enkele kleine bugs enzo. Ik ben er bijna zeker van dat Bieme z’n layout niet laten beoordelen heeft en de site allezins niet getest heeft in de verschillende browsers …
Beter langer gewacht met online gooien, dan iets half afgewerkt

28 maart 2007 17:48

Waar slaat dat nou weer op dookie en apcultuur, ik onderbouw me kritiek toch. En inderdaad zoals a al zegt, als je een website hebt gemaakt dan test je hem eerst zorgvuldig met verschillende browsers en dergelijke. Spreek hier uit eigen ervaring. Als je er geen tijd voor hebt moet je het simpel weg niet doen. Nu zit iedereen weer te wachten op een andere lay-out. Als er nou een poll was van moet de lay-out/naam veranderen? en meer dan 50% zegt ja dan begrijp ik dat. Maar wie wou dit nou uiteindelijk. Je verliest zo je klanten klaar uit. Hoop dat Bieme het nog lukt. Ik wil RB echt niet de grond in trappen maar ik geef gewoon kritiek op dingen die verkeerd zijn gegaan, zodat er de volgende keer over nagedacht word.

1²³
28 maart 2007 20:15

Ik ga me ook eens moeien zie!
Appelflap kletskop luidspreker.
Nah!

28 maart 2007 22:40

geen idee dat mijn reactie zoveel kon uitlokke :p late we hopen dat het een goed gevolg heeft want ik heb helemaal niets tegen de redactie, webmaster of weet ik veel wat, maar het is duidelijk dat mafiablog het net iets beter deed

Ezarto
29 maart 2007 01:17

Ge kunt misschien een forum opzetten om gemakkelijk de mening van anderen weer te geven. Iedereen hier heeft blijkbaar wel kritiek met hopen, maar als niemand van het admin team daarop antwoord/ingaat is het toch maar veloren moeite.

Als ge de site zo wilt houden, goed voor u en pech voor de mense hierboven … maar als ge die bezoekers wilt houden en de site aanpassen of opnieuw maken kan iedereen misschien zo zijn inbreng doen en is iedereen ineens ook tevreden.

Ik vind de mensen die zagen over het uitzicht van de site wel maar wankers. Het gaat hem toch nog altijd om de inhoud op de eerste plaats? Een beetje te veel ruimte tussen de comments … wa is da nu voor zever? Dat de kwaliteit van de posts de laatste week wat minder was, daar ben ik het wel mee eens.

Ik heb trouwens ook wel een probleem met dit deel uit uw IP-ban pagina: “Nutteloze opmerkingen zoals : “Dit filmpje is al oud?? of “heb dit op een andere site gezien?? toont aan hoe zielig je wel bent aan gaat gepaard met een IP-ban.”. Ook een beetje zever he? Als ge al die mensen gaat bannen dan gaat ge op den duur niet veel bezoekers meer hebben. WZL bijvoorbeeld draait op mensen die om ter eerst posten dat de content van de post een repost is. Ban die en de site is dood. Ik ben trouwens sowieso al niet voor dreigen met bans, maar bon :).

Just my two cents, en ik hoop dat een of andere admin dit eens leest. Maak een forum -> krijg deftige feedback!

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP