Magere Hein
10: Felix Faure (1890)
Deze voormalige Franse president stierf aan een hartaanval terwijl hij gepijpt werd door zijn minnares in zijn bureau.

9: Lee Seung Seop (2005)
Deze 28 jarige aan computer spellen verslaafde Koreaan, zakte in mekaar in een internet café terwijl hij Starcraft & World of Warcraft ononderbroken speelde voor bijna 50 uren. 6 Weken eerder was hij al ontslagen van zijn werk omdat hij liever spellen speelde dan te gaan werken.

8: George Allen (1990)
Hall of Fame American Football coach stierf aan een longontsteking een maand nadat zijn spelers hem een Gatorade douche gegeven hadden bij een overwinning.

7: Ray Chapman (1920)
Professioneel Baseball speller stierf toen hij was geraakt in zijn hoofd door een gooi van de Yankees speler Carl Mays. Ooggetuigen verklaarden dat Chapman niet uit de weg ging voor de aankomende bal, waarschijnlijk omdat hij de bal niet zag. Het geluid van de bal die insloeg op de schedel van Chapman was zo luid dat Mays dacht zijn baseball knuppel geraakt te hebben, speelde de bal en gooide hem naar het eerste honk. Chapman stierf 12 uren later in een New York’s ziekenhuis.

6: Joseph W. Burrus (1990)
Een eervol goochelaar, stierf terwijl hij een “levend begraven” stunt uitprobeerde. Hij was ingesloten in een zelf gemaakte van acrylvezel doorzichtige kist. De kist bestond uit een dubbele wand rondom hem, die zijn medewerkers begonnen te vullen met zand zodat het leek alsof hij bedolven werd. Als kerst op de taart werd er nog een laag cement overgegoten. Op een bepaald moment merkten ze dat het cement de wand had doen breken, en toen ze hem eruit trokken was hij reeds dood.

5: Adolf Frederick (1771)
De koning van Zweden die stierf door een indigestie na het eten van een maaltijd bestaande uit kreeft, kaviaar, zuurkool, gerookte haring & champagne, en als toetje 14 stuks van zijn favoriete dessert: Semla (een traditionele Zweedse lekkernij, een bol met daarin een soort amandelspijs en room, waarover poedersuiker wordt gestrooid) Hij wordt nu herinnerd bij de Zweedse schoolkinderen als “de koning die zichzelf dood at”

4: Alex Mitchell (1975)
Een 50 jarige tegellegger afkomstig van King’ Lynn stierf letterlijk lachend terwijl hij naar een aflevering keek van The Goodies. Volgens zijn vrouw, de ooggetuige, kon Mitchel niet meer stoppen met lachen tijdens het kijken naar een sketch in de aflevering “Kung Fu Kapers” waarin Tim Brooke-Taylor, gekleed als een schot met kilt, zichzelf verdedigd met een doedelzak tegen een psychopathische zwarte pudding tijdens een demonstratie van de schotse krijgskunst “Hoots-Toot-Ochaye”. Na 25 minuten onafgebroken lachen zakte Mitchell onderuit in de zetel en overleed aan hartaanval.

3: Dick Shawn (1987)
Deze komiek stierf op het podium aan een hartaanval. Terwijl hij een politicus uitbeeldde, zei hij, “als ik verkozen wordt, zal ik mij niet bij de job neerleggen” hij ging neerliggen op het podium en stelde zich nooit meer recht.

2: Wan Hu (1500)
Volgens de legende, ergens vooraan in de 16de eeuw, besliste Wan gebruik te maken van China’s geavanceerde raket en vuurwerk technologie om zichzelf in de ruimte te schieten. Hij had vermoedelijk een stoel gebouwd met daaraan 47 raketten bevestigd. Op de dag van de lancering, klom Wan -met een prachtig gewaad- in zijn raket stoel. 47 dienaars staken de lonten aan en haasten zich weg om te schuilen. Er volgde een enorme explosie. Toen de rook optrok, was Wan en de zetel verdwenen, ze zijn nooit meer terug gevonden.

1: Frank Hayes (1923)
Een paarden jockey die een hartaanval kreeg tijdens een paarden race. Zijn paard, Sweet Kiss, kwam als eerste aan bij de finish waardoor Hayes de eerste dode jockey werd dat ooit een race won.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP