Koeien, paarden en zelfs beren waren de voorbije decennia het slachtoffer van wrede verminkingen. De Russische krant Pravda verwijst naar een reeks van vreemde gevallen in de jaren 1975-76 en beweert dat er dit jaar opnieuw een vlaag van onverklaarbare dierenverminking is.

Het verhaal is bizar en de geloofwaardigheid twijfelachtig, maar het is fantastisch in elke betekenis van dat woord. Volgens de auteur ervan, ene Mikhail Gershtein, van het UFO Comit? van de Russian Geographical Society gaat het om mutilatie door buitenaardse experimenten.

De man is duidelijk een believer. In Pravda.ru somt hij een reeks onwaarschijnlijke verminkingen op. Weggesneden ogen, oren, geslachtsorganen. Telkens met chirurgische precisie.

Die deden zich voor in de Verenigde Staten, maar ook in Argentini?, en Alaska. Mikhail Gershtein verwijst naar de overleden Russische UFO-kenner German Kolch die verschillende gevallen in Rusland beschreef.

Een van de constanten in de gemelde feiten is de afwezigheid van bloed. Bij de dieren worden de interne organen verwijderd – soms allemaal, soms enkel de uiers van de koeien – zonder dat dit bloedsporen nalaat. De teruggevonden karkassen, soms hingen ze in bomen of aan hoogspanningslijnen, bevatten zelfs helemaal geen bloed meer. Ook blijken op dezelfde tijdstippen in de buurt vaak UFO’s waargenomen te zijn.

Van enig onverklaarbaar experiment op mensen, is (tot dusver) geen sprake.

(bron: hbvl.be)

Trefwoorden: , ,

3 reacties op Vee wereldwijd verminkt door UFO’s

lol
1 december 2009 13:13

tuurlijk :s

1 december 2009 16:36

[…] Off? lijkt iedereen het gemunt te hebben op zijn ?prijsham?. Er worden nog steeds koeien ontvoerd door Ufo?s en de trailer van de komedie ?Transylmania? gaat over vampieren. aantal keer […]

201101
3 december 2009 13:07

shooped

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP