VLC media player

[SOFTWARE/LINK] VLC media player (voorheen VideoLAN Client) is een zeer goede mediaspeler die bijna alle audio- en videobestandsindelingen afspeelt (o.a. avi, mpeg, asf, wmv, mov, real, wma, mp3, ogg en aac). De speler is ook geschikt om streams (internet radio), audio cd’s en dvd’s af te spelen. Verder heeft VLC uitgebreide instellingen om ondertitels van dvd’s te detecteren. Zo kunt u met ??n snelle mediaspeler, in plaats van meerdere, bijna alle audio- en videobestanden zonder problemen bekijken en beluisteren.

Iedere seconde wordt het programma twee a driemaal gedownload, en er zijn dan ook tientallen miljoenen mensen die het programma gebruiken. Deze populariteit heeft het programma grotendeels te danken aan het gemak waarmee het allerlei videoformaten afspeelt. Terwijl je bij andere afspeelprogramma’s vaak eerst de juiste Codecs moet downloaden, en dus vaak geconfronteerd wordt met films die niet afgespeeld kunnen worden, speelt VLC Media Player de video’s meestal zonder problemen af. Dit komt omdat de meeste codecs standaard in het programma aanwezig zijn. Maar buiten dat is VLC ook een bijzonder goed afspeelprogramma met heel veel mogelijkheden is het programma vrij van spyware en reclame. En, wat door veel mensen ook gewaardeerd wordt, het is Nederlandstalig. VLC biedt ook mogelijkheden voor het converteren van veel media van het ene formaat naar het andere. En, ook heel belangrijk, ondertitels worden ondersteund. Als je naast een film ook een bestand met ondertitels (.srt, .sub, ?) download kun je in VLC Media Player Player beide aan elkaar koppelen. De ondertitels worden dan netjes onder de film getoond. De VLC Media Player is voor vrijwel ieder besturingssysteem te downloaden. Windows, Mac, Linux, Solaris en WinCE / PocketPC. De interface van VLC is heel eenvoudig, zonder toeters en bellen. U kunt wel extra skins downloaden om het uiterlijk aan te passen. U heeft voortaan nog maar ??n mediaspeler nodig voor al uw filmpjes en muziek. Een aanrader!

Trefwoorden: , , , , , , , , , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP