usa_5.jpgStudent wordt opgepakt en krijgt de teaser om zijn mening te uiten tijdens een John Kerry speech.[youtube iqAVvlyVbag nolink]

21 reacties op Vrije Meningsuiting in de VS

Peter
18 september 2007 18:57

the land of the free!!!!

Sorv4hr
18 september 2007 19:06

Wa nen blijter…

Oké, hij heeft idd het recht zijn mening te verkondigen en ze hadden het op een andere manier kunnen/moeten oplossen.

Maar in een land als Amerika weet je dat de politie hard optreed tegen mensen die openlijk kritiek geven op hoge functionarissen.
Dus hij had het kunnen verwachten en om dan op zo’n zielige manier half te wenen en om hulp te roepen als ze hem willen wegvoeren is wel een beetje zwak IMO.

Sorv4hr
18 september 2007 19:16

En hij is dan nog zo stom om zijn eigen te verzetten wanneer hij wordt opgepakt.
Hij zit de politie weg te duwen en probeert zich vrij te wringen, dan moet je er niet van verschieten dat ze een teaser gebruiken om je in bedwang te houden.. (wederom volledig normaal in Amerika)

Het beste wat hij had kunnen doen is zijn eigen laten oppakken, ondertussen nog wat kritiek geven op het feit dat hij opgepakt werd maar zeker niet zijn eigen verzetten..

En dan achteraf mss een klacht indienen maar wat hij nu deed was gewoon dom en zielig.

meta
18 september 2007 20:57

Het lijkt precies alsof jullie dat doodnormaal vinden …
Dit gebeurt ook meer en meer in België …
Bende hypocrieten

meta
18 september 2007 21:03

Ik heb juist het filmpje bekeken en daar staan 5 flikken voor ene persoon en dan nog een teaser gebruiken??? Dat doet trouwens enorm veel pijn. Moest ik dit meemaken zou ik er een rechtzaak van maken, die kerel doet echt niks geweldadigs.

Ajoy
18 september 2007 21:08

hij stelt een vraag over de betrokkenheid van Kerry bij de Skull & Bones groepering…

Meer info?

Eventjes nagoogelen in ’t Nederlands & dan snapte (nog nie) waarom zulke Amerikaanse Ss-flikken zo hard optreden…

Vriendelijkste groetjes!:-)

1²³
18 september 2007 21:55

Nu ook mijn laatste post is verwijderd (voor de andere Mafiablogbezoekers: meneer kan er niet tegen dat mensen zijn -domme- fouten corrigeren) heeft Mafiablog een trouwe bezoeker minder.

Sabien
18 september 2007 22:38

Jah die gast doet al die moeite voor zijn blog en jij zit alsmaar foutjes te zoeken, ik zou juist hetzelfde doen want das focking irritant voor iedereen

Vit
18 september 2007 23:17

Typisch Amerikaans zeker altijd maar overreageren op pietluttigheden , nu is is het een student die kritiek uit , ooit was het een heerschap met een dikke snor in Irak … ik word kotsmisselijk van dat apenland !!!

azer
19 september 2007 01:12

ten eerste sucken de opnames echt wel serieus … kzie ik helemaal geene Kerry ofzo

maar daarnaast lijkt het me vrij duidelijk dat het doel van die gast was om tegengewerkt te worden
op de moment dat ze naar hem toekomen verzet hij zich … voort zelfde geld heeft hij een wapen bij hem (want twas wel duidelijk dat em nie Kerry’s grootste fan was) en sedert Kennedy al zijn ze in Amerika heel voorzichtig op zo’n ‘events’.

de manier waarop hij praatte enzo … kweetnie, kvind het nie zo’n overdreven reactie ook al ben ik overt algemeen tegen Amerikaanse mentaliteit enzo

azer
19 september 2007 01:14

trouwens, een teaser doet mss veel pijn, het heeft geen blijvende gevolgen … wat niet meteen gezegd kan worden van een slag van nen matrak
teaser zijn ‘ideaal’ omdat de persoon in kwestie em nie meer zal verzetten

1²³
19 september 2007 01:16

dan zal ik uw plaats innemen :p ( 1²³ ) :p

blacklight
19 september 2007 08:06

Een leraar van me vertelde me dat geweld een teken is van zwakte, het bewijst het geestelijk onvermogen conflicten op te lossen met woorden. Die jongen had een mening en iets te vertellen. Vreemd dat die Kerry niet gewoon kan antwoorden en reageert met geweld en machtsvertoon.
En ja Kerry is lid van de skull & bones van de universiteit Yale, net als Bush.

Luc
19 september 2007 09:01

Jongens,

Eerst: Teaser moet zijn: taser. Tis maar een detail. Enne: Ik zie een gast die helemaal geen vraag wil stellen, maar 2,5 minuut een preek gaat houden over een vaag boek en skull & bones. Naar mijn mening wordt meneer daarom dus verwijdert. De manier waarop is twijfelachtig, maar verzetten tegen agenten / beveiligers is iets wat cultureel in Amerika heel ander zit dan in Europa. Dat is ‘not done’. En daarom gaat het inderdaad erg hardhandig.

Peter
19 september 2007 10:22

voor degene die hier zeggen da hij zevert en geen vragen stelt, hij heeft er genoeg gesteld, maar natuurlijk op die vrage durft en wilt kerry niet antwoorden. daarbij, ok de jongen bleef doorgaan, zelfs nadat de flikke hem vast hadde, ma ene taser gebruike? sinds wanneer worde handboeie nimeer gebruikt? en ge gaat mij ni zegge da 5 flikke die jong ni naar buite kunne drage he. dit is weeral een prachtig voorbeeld hoe amerika omgaat met de mense die een mening hebbe die niet gelijk staat met die van de ‘hogere machten’. op dezelfde manier lossen ze ook meestal conflicten op in het buitenland. mijn mening?: fuck america

Adam
20 september 2007 06:34

On behalf of America, I’m sorry you had to see such a pitiful display. From what I could understand from your blog posts, there are a couple of things I can add from an American perspective. First, the student is a supporter of Kerry. Unfortunately, he is a typical idiot student who wants to make a point that he has no right to make. He is basically berating Kerry for not fighting for presidency; it was a good thing that Kerry did not fight because this country does not need any more arguing and Kerry was smart for realizing it. Also, the police did not fight him. They asked him to get off of the microphone and the student decided to not comply. At that point, the police tried to take him out so he could not continue and he fought them, so they took action. He was trying to make a political statement (which he was obviously too much of a weakling to make…he cries like a baby!) and if you listen closely to the end he cries “Rodney King.” (if your interested, look him up)
Again, I apologize that the youth in this country (which I am a part of) can be so immature and bull headed. I promise that we are no all like that.

20 september 2007 08:03

Dankjewel adam, dankzij jou mooie comment ben ik america nog meer gaan haten . Oftewel STFU…

Vit
20 september 2007 10:14

@ Adam ….. FUCK you man . Since when is forbidden to have an own view on things …. I have respect for people who have the guts to do things like this !!

20 september 2007 12:33

americanen zijn EUROPEANEN….. het zijn honden met een eigen zogenaamde geloof…………. net als nl zo’n beetje, we hebben zelf ons eigen folks lied nog niet eens !

die americanen zijn knker lijers, binnenkort Rusland China en Indonesia, dat zijn de landen waar america binnenkort voor gaat vrezen

21 september 2007 19:55

Vooropgezet plan. Die irritante gast maakt er een sport van om zoveel mogelijk manifestaties te verstieren (zie zijn blog). Vriendje heeft de camera en filmt net zo lang totdat de pleuris uitbreekt.

En hij werd niet getaserd omdat-ie te kritisch was. Zie de volgorde:

1. hij werd weggeleid omdat-ie bleef preken (en kennelijk niet op een antwoord van Kerry – die best wilde antwoorden – zat te wachten
2. Toen hij weigerde, werd er meer geweld gebruikt
3. Toen dat niet hielp wilde men hem arresteren
4. Resisting arrest betekent de taser (dat weet zelfs ’n kind van 3)

Boontje kom om z’n loontje. En maar gillen als ’n mager speenvarken. Haha.

24 september 2007 11:50

Voor dage allemol commentaar geeft op Adam, nen amerikaan da nota bene moeite doe om te antwoorde op ulder belachelijk gezeik, leert eerst es serieus Engels leze en begrijpe: hij verontschuldigt zich voor die kutleerling (als ge serieus denkt da die ‘held’ genen debiel is dan zijde oftewel ne puberende schijtmongool -en dan hoop ik dat ge eruitgroeit- ofwel totaal achterlijk) die, afgaande op de manier waarop da die dude babbelt (stressy, roepen, etc), gewoonweg voor geen enkel rede confrontatie zocht.

Zoals Adam zei riep onzen cry-baby opt laatste ‘rodney king!’, en als ge wa moeite had gedaan om die naam op te zoeke, zoals Adam aanraadde, dan hade misschien wa beter begrepe da de ‘held’ in kwestie ne spast is. Rodney King is namelijk een zwarte bokssponsor en trainer of whatever en die is ooit door racistische flikke voor geen enkel rede in elkaar geslage.

Een massaal groot verschil me deze loser, die zich blijkbaar inbeeldt da de situaties volledig parallel zijn.

Eerst nadenken en dan reacties posten dus, achterlijke reetkevers.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP