Paul met streaker op schoot

[VIDEO] Paul De Leeuw werd tijdens zijn show??Mooi! Weer De Leeuw? (zaterdag 1 maart 2008) opgeschrikt door een streaker. De man die zichzelf de Vegan Streaker noemde, wilde daarmee aandacht vragen voor dierenleed. Paul zat midden in een telefoongesprek met een 6-jarig meisje toen de man gehuld in slechts een kleine string, de zaal kwam binnen gelopen. Enkele beveiligingsmedewerkers wilden ingrijpen maar De Leeuw hield hen tegen en loste het op zijn manier op.

Iedereen zei achteraf niets te weten van de actie van de dierenliefhebber. Mooi Weer de Leeuw is geen liveprogramma, en de makers kozen er dan ook voor om de ludieke actie niet uit de show te knippen.

Was dit wel een spontane, niet geplande actie? Hoe kan iemand zo gemakkelijk langs de aanwezige bewaking en redactie komen, en de studio bereiken? En wat zegt de Hyves-vriendschap tussen De Leeuw en de actievoerder?

De actievoerder zelf verklaart: Ik kwam makkelijk binnen, ze vroegen me nog wat ik daar deed, ik zei dat ik een artiest was en zo op moest. Iemand van de redactie vroeg hem of hij wist waar hij moest zijn, daarna kon hij rechtstreeks de studio in lopen. Door mijn acties wil ik aandacht vragen voor dierenleed in Nederland. Mooi Weer De Leeuw wordt door veel mensen in Nederland bekeken en is dus een uitstekende gelegenheid om aandacht te vragen voor het dierenleed.

De actievoerder heeft een pagina op Hyves onder de naam Veganstreaker en ??n van zijn vrienden daar is Paul de Leeuw. Omgekeerd zou de Veganstreaker ook te vinden zijn onder de Hyves-vrienden van Paul de Leeuw. Beide mannen ‘kenden’ elkaar. Was De Leeuw daarom zo rustig toen de streaker binnen kwam? En bleef de actievoerder daarom geduldig op het podium wachten toen Paul de Leeuw het vroeg?

Getipt door: NeoWeed

[youtube xWXDJd90XlE nolink]

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP