Where the Hell is Matt?

[VIDEO/LINK] Matt is een doodgewone vent die in 2006 wereldberoemd werd als “The guy who dances on the internet’. De filmpjes van Matt gaan als een lopend vuurtje de hele wereld rond. Miljoenen kennen hem inmiddels: Matt Harding. Wie? Een gast uit Connecticut die op een zekere dag beslist om zijn job als gamedesigner in Brisbane, Australi? te laten voor wat ze is en met zijn schamele spaarcentjes de wereld rond te trekken. Het plan was, veel plaatsen zien tot het geld op was. Zijn vrienden vonden dat een fantastisch idee. Zij zouden, veilig en wel, van op het thuisfront supporteren voor hun makker die deed waar anderen alleen maar over zeuren. Om toch contact te kunnen houden met de achterban, stelde een vriend van Matt voor om met onregelmatige regelmaat een filmpje te posten op een blog. Zo gezegd zo gedaan. De rode draad doorheen die filmpjes werd de danskunst van Matt. Of eerder het hem kenmerkende gebrek daaraan.

Het gevolg; kauwgommaker StrideGum vindt Matt’s onbeholpen heupen zo aanstekelijk werken dat ze hem contacteren en vragen om nog wat verder te reizen… op hun kosten. Een voorwaarde: blijven dansen! Of hoe je zonder een cent, zonder “bewezen” talent en zonder enig plan toch geweldige dingen kan beleven en al ruim 10 miljoen surfers een glimlach op de lippen tovert.

Om zijn familie en vrienden op de hoogte te houden waar hij was, maakte hij de site www.wherethehellismatt.com

Twee jaar later is Matt terug met een nieuwe video. Met het verschil dat hij niet langer alleen danst.

2008: 14 maanden onderweg, 42 landen

2006: doorheen 39 landen en 7 continenten

2005: gemaakt in 2003 en 2004, geplaatst in 2005.

Trefwoorden: , , , , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP