zatte.gifZattevrienden zou dolgraag “Site Van het Jaar” worden en daar ze twijfelen over hun eigen kunnen kopen ze hun bezoekers om met filmtickets. “Stemt op ons en mail het bewijs” en daar ZV heel bang is en je slechts één stem per mailadres kan uitbrengen kan je nogeens ontelbare email-adressen aanmaken bij hun. Bij deze verliest ook Site van het Jaar zijn geloofwaardigheid.

10 reacties op ZV Zielig

ik
15 november 2007 16:46

ik vind zatte vrienden ook een belachelijke site,

maar gij zijt ook maar een triestig geval zenne, het kakken OP ZV bewijst gewoon hoe jaloers ge zijt

en 95% kans dat dit verwijderd wordt,ipv een degelijke tegenargument

Bieme : Was vergeten dat kritiek geven in Belgie een delicaat iets is geworden en wordt je direct bestempeld als jaloers.
Ik constanteer gewoon iets die volgens mij niet netjes is en vind dat zoveel mogelijk mensen moeten geïnformeerd worden hoe die Site van het Jaar juist verloopt.

MrKramer
15 november 2007 17:28

waarom zouden we je verwijderen?
Wij posten dit omdat we het raar vinden dat ZV op zo’n manier stemmen wilt krijgen, oke het is wel slim maar niet echt de juiste manier om het te doen, vind ik persoonlijk.

ik
15 november 2007 18:05

“twijfelen over hun eigen kunnen”
“en daar ZV heel bang is”

zeer objectieve manier van kritiek geven moet ik zeggen.

Vandaar dan ook het “jaloers”, ( end dit is trouwens belange van de eerste keer dat iets over ZV op zulke manier wordt weergegeven)
Het is idd nogal een zielige manier van site vh jaar worden, maar daarom hoef je nog niet tot hetzelfde niveau te zinken.

Bieme : Is trouwens geen kritiek maar een constatatie…

Patrick
15 november 2007 21:08

Deeplinken naar ZV gaat niet. Je wordt altijd omgeleid naar advertenties.

Marcske
15 november 2007 21:45

Is ind. zielig , en het mag dus alzo ook aangekaart worden . Dus Bieme , je reactie op deze is voor mijn part terecht . Vanaf nu zijn het : ” Zielige Vrienden “

DéCé
16 november 2007 00:24

Het is niet uitzonderlijk wat hier gebeurt, je ziet dat overal gebeuren zulke toestanden. Denk maar aan Idool, miss België en alles waar er per sms gestemd wordt. Daar worden ook bedrijven ingehuurd die massaal stemmen op dezelfde kandidaat. Dat zattevrienden dit doet ik natuurlijk laag bij de grond, net zoals ik de site persoonlijk platvloers vindt. Als je zo moet winnen is het vrij zwak, dus vind ik het goed dat Bieme dit aankaart, zodat iedereen weet hoe ze het doen. Zatte Vrienden, een site waar enkel cafépraat opstaat, het hoofddoel is te discussiëren over de borsten van bekende (en soms minder bekendere) personen. Die geregeld een cd uitbrengt waarvan de “boerenbond” een orgasme krijgt, zal met hun foute bezoekers allicht de site van het jaar worden. Geef mij dan maar snel een dubbele whisky en een revolver…

blabla
16 november 2007 01:53

Ok, dan ga je naar http://email.bugmenot.com/ en dan kan je zoveel @bugmenot.com email adressen aanmaken als je wilt. Kan MAFIA Blog ook mee doen. Als die tenminste genoeg bezoekers hebben.

Stef
16 november 2007 02:39

Word!! je

Bumba
16 november 2007 21:49

daarom heet het ook zatte vrienden …als ik zat ben praat ik ook wartaal.

is ook een beetje een reactie alsof je betrapt wordt bij het trekken….oh shit en dan boos…kom op zatte vrienden..pak een biertje en kom tot rust en probeer dan een beetje normaal te communiceren.

MaffeJos
17 november 2007 19:40

Bieme ftw!
Het is jammer dat de mannen van ZV den boel (weer)verzieken. Net zoals ze soms op MB doen, negatieve comments enz… Wij respecteren jullie ZV! Misschien wordt het eens tijd dat jullie dat ook eens doen met anderen…
I LOVE MB, peace

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP