Zwarte Cross

Boeren die van muziek houden en festivals. Ze houden eigenlijk alleen van de jaarlijkse Zwarte Cross en wulpse boerinnen (27-28-29 Juli 2007, in Lichtenvoorde-Nederland). Dit is namelijk goedkoper dan naar de hoeren gaan. Voor 42,50 heb je blijkbaar op de zwarte cross alles wat een simpele boer zoekt. BNN was op de Zwarte Cross 2006 en heeft daar een diepte interview met een supercharmeur.

“Ja, Pinkpop, mooi festival daar niet van, maar die wijven willen niet neuken. Hier wil 80% neuken.” “Ik ben voor de maatschappij, dan moet je ook dikke wijven neuken”
Zijn beste oneliners:
?wat voor kleur tractor heb jij? Neuken??
?Mooie schoenen! Neuken??

Alleen maar praatjes?

Tienduizenden boeren en buitenlui zien op Zondag de meest bizarre creaties voorbij stuiven op de crossbaan midden in een fraai bos. Voor het flink?dronken publiek is het lachen, gieren en brullen geblazen. Het begint op de drukst bezochte Zondag met de professionele motorcross, waarna enkele Leopard-tanks van het leger de baan flink testen. Daarna is het de beurt aan de humoristische crossers die verdeeld zijn in brommers en specials. Het publiek wordt tijdens de races getrakteerd op flink veel rook, ronkende herrie en zand. Het elkaar bekogelen met bier bij de cross hoort er ook gewoon bij. Onbenulligheid op en langs de baan kent tijdens de Zwarte Cross geen grenzen. De fanatieke Zwarte Crosser ziet er zwart geblakerd uit, stinkt naar bier en heeft veel lol.

De Zwarte Cross begon als een idee in het caf?. De bekende dialectrockband Jovink & de Voederbietels uit Gelderland besloten in 1997 de eerste ‘wilde’ motorcross te houden met als decor enkele springbulten, een tent, muziek en uiteraard bier. Iedereen die een brommer, motor of zelfs een fiets had, mocht gratis meedoen. Wie het hardst en hoogst kon springen won de zogenaamde Gouden Helm.

Binnen enkele jaren groeide de Zwarte Cross uit tot een professioneel mega-evenement met toeschouwers uit heel Nederland. Naast crosswedstrijden is er veel muziek in de open lucht en een kermis. Alles wat op de openbare weg niet mag, gebeurt in Halle.

Zoals de speaker in onvervalst Achterhoeks zegt: “a’j maor schik heb, onbenulligheid kent geen tie’d bie ’n Zwarte Cross.” Vrij vertaald: ?Als je zich maar amuseert, voor onbenulligheden hebben we geen tijd op de zwarte cross?.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP